.. w którym Adam wcielił się w rolę więźnia? To było śledztwo w sprawie zabójstwa w więzieniu, przy okazji dowiedział się kto jest odpowiedzialny za śmierć jego żony i córki. Tam podczas przesłuchiwania innych osadzonych był taki typek który chwalił się tatuażami mówiąc że "oficer to ja jestem !" . Jeśli ktoś kojarzy odcinek, może mi wyjaśnić, o co tam wtedy chodziło, może to miało coś wspólnego z Legią Cudzoziemską? Pozatym jak dla mnie masa tego kolesia - pierwsza klasa !
był odcinek z Adamem w więzieniu ale nie przypominam sobie żeby takie kwestie były w nim poruszane...On nie miał córki
miał miał, o ile wiem to brat Cygana doprowadził do tej tragedii, pomajstrował trochę przy aucie Adama do którego akurat on nie wsiadł.
W wypadku zginęła jego żona i córka które jechały na weekend w góry, są migawki właśnie w tym odcinku z tego wypadku
no to sorkens, pomyliło mi się. Kojarzysz odcinek o wampirze ze Śląska, który zakopał Basie? Trzeba przyznać że scena w której Respondek goni tego chłopaczka po osiedlu była mocna. Widziałeś wszystkie sezony??
czy oglądałeś również inne polskie seriale kryminalne wyprodukowane między 2003 a 2012 rokiem??? Jeśli tak to jakie, które uważasz za warte uwagi, które oceniasz najlepiej??