PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123893}

Kryminalni

2004 - 2008
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40808
5,1 10 krytyków
Kryminalni
powrót do forum serialu Kryminalni

BRAVA DLA DWÓJKI ZA ZROBIENIE NAPRAWDE DOBREGO SERIALU KRYMINALNEGO! Uważam że NOVA moze z powodzeniem zastąpić KRYMINALNYCH ! nareszcie powstał bardzo dobry serial, brakowało takiego w tv. Wdać małe podobieństwo do Kryminalncy ale to dobrze bo serial czerpie z dobrych wzorców. ŚWIĘTA TRÓJCA: ADAM ZAWADA= PAULINA BARSKA, MAREK BRODECKI=MACIEJ WOLSKI, BASIA STOROSZ= ADA MIELCARZ !!! bee oglądał serial z każdym odcinkiem jest coraz lepszy !!!!!!!!!!!!!!!

londontown

Tak następca jak najbardziej, ale ja bym powiedziała, że nie "małe podobieństwo", lecz bardzo duże, ja osobiście gdy obejrzałam odcinek Novej poczułam się jakbym zobaczyła Kryminalnych tylko w innej obsadzie i nowszym studiu. Prawda z dobrego wzorca zaczerpnęli, ale jak dla mnie to wzięli trochę za dużo. Wiadomo patent takiej trójki bohaterów sprawdzony i odniósł sukces, ale fakt że nie tak dawno była taka historia, sprawia że twórcy Novej są mało oryginalni. No cóz chcieli odnieść sukces to wykorzystali dobry patent :) Ale Kryminalni i tak lepsi ;D