ponoc pan Zakoscielny opuszcza nas i wyjezdza do Stanow. Moze warto wreszcie pomyslec o zmianie w obsadzie i zaangazowac kogos o bardziej meskiej urodzie i wiekszych zgolnosciach aktorskich? Proponuje Antoniego Pawlickiego, ktory ostatnio gral u Wajdy w "Katyniu".
może i masz rację ale Pawlicki już grał w Kryminalnych (gościnnie) i głupio by to wyglądało....
Można by zrobić tak: Postać Brodeckiego wogóle wykopać i zastąpić ją jaimś innym policjantem, którego zagrać mógłby młody Stuhr (którego bardzo lubię). Przy okazji wątki Basia Marek, czy Basia- Dumicz dfinitywnie by się rozwiązały i ie byłoby już tak "popeliniasto". Chyba.
Stuhr?????? W "Kryminalnych"!? Hahahaha xDDDDDDD Niezły żart... A Brodecki jest już częścią tego serialu i tak po prostu wykopać Go nie można i nie powinno się bo jest super i gra to co ma grać i tylee... Weźcie - bawicie się w producentów serialu??????... Jak się nie podoba to nie ogądać... ;/ Echhh ...
Nic nie poradzę, że mam zawiodłam się na sztuce aktorskiej Zakościelnego po tym gdy zobaczyłam do na żywo w teatrze.