ten serial to mega lipa, dialogi jak z szkólki niedzielnej, hahha zaden policjant tak nie mowi, zero przeklenstw co jeszcze bardziej swiadczy o nienaturalnosci tej zenady, slaba gra, zwlaszcza tego cymbala zakoscielnego, ledwo co mowi, a zgrywa mega herosa, coza shit, akcja jakas meczaca, ja pitole toz to jakies bajeczki dla malolatow albo dzieci conajmniej, prawdziwy serial kryminmalny to Fala Zbrodni, w ktorej jest pokazane normalne zachowanie policji, a nie jakies plastusiowe pozerstwo, serial powinien sie nazywan pizdki-gwizdki a nie kryminalni, ewentualnie pizdusie-plastusie
JA JAK WIDZE TEN SERIAL W TELEWIZJI TO OD RAZU PRZELANCZAM NA INNY KANAL WEDLUG MNIE TEZ JEST ZRYTY NA MAKSA JUZ DAWNO POWINNI PRZESTAC GO KRECIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GLINA TO DOPIERO BYL SERIAL O POLICJI A TEN TO JAKAS BAJECZKA W STYLU STRAZNIKA TEKSASU.
Tak naprawdę to ten serial po prostu za długo trwa i to jest w nim najgorsze, poza tym zlazł na komercję, bo przecież czemu niby nie przeklinają? Żeby można go było puszczać w godzinach największej oglądalności i tyle. No i ci aktorzy (litości). Pragnę przytoczyć w tym momencie wypowiedź tzw "kefirka" (ma tu aż 2 tematy, zupełnie jakby nie widziała że ich się raczej nie wywala i zakładanie tematu na temat, nowego aktora, może się raczej zdezaktualizować) która serial ten ogląda tylko i wyłącznie dla przystojności aktorów (co to ma być? Kryminał czy jakieś M jak Maziaja???) No i co mnie w nim śmieszy to porażający brak realizmu (obejrzałem raz do końca jakiś odcinek, bo zazwyczaj nie mogę na to patrzeć już po połowie, i co mnie w nim najbardziej zainteresowało to pisk opon na żwirze (HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA! ZARAZ SIĘ UDUSZĘ ZE ŚMIECHU HAHAHAHAHA!). To by było na tyle. Dodajcie coś od siebie, co da do myślenia fanom tego jakże emocjonującego, trzymającego w napięciu, genialnie wyreżyserowanego i posiadającego oryginalną fabułę (ukłony dla hussair'a. Post miesiąca człowieku, post miesiąca, oby tak dalej).