PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11985
3,8 12 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Myślicie?

ocenił(a) serial na 9

Że kto przeżyje do końca sezonu?

Michf123

został oficjalnie potwierdzony 2 sezon o czym parę godzin poinformowało mtv na oficjalnej stronie scream na facebooku, gdzie też pisze, że osoby które przetrwają sezon 1, będą w sezonie 2, więc tak przeżyją ;)

ocenił(a) serial na 7
Michf123

Audrey i Noah. W sumie bardziej mam taką nadzieje, bo ich polubiłam.

Michf123

oby Emma się pożegnała, nie przepadam za nią

karoolinax

Masz trochę racji, strasznie mnie to irytuje, że w każdym serialu o nastolatkach, każdy z nich zgrywa wielkiego bohatera

ocenił(a) serial na 8
Ygrek_

A czy ci nastolatkowie sami chcą być bohaterami? Czy raczej zabójca o tym decyduje?

ocenił(a) serial na 4
Michf123

Na amerykańskich forach krążą spoilery pochodzące ponoć od kogoś z produkcji - że przeżyje tylko Audrey, Emma i Noah. Nie podano czy któreś z nich jest zabójcą...
Wiadomo, do ostatniego odcinka nie ma co traktować tego poważnie, ale Ja też bym obstawiał podobnie. Tylko jako ocalałego raczej Jake'a, bo Noah moim zdaniem okaże się jednym z zabójców, a jego wspólnik to Kieran albo Brooke.

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

Tu jest np. o Kieranie http://mtvscream.blogspot.com/#_=_

ocenił(a) serial na 4
Michf123

Ciekawe... Czyżby to Brooke i Kieran byli zabójcami?

MrJigssaw

ja kierana cały czas obstawiam, myślę że to albo kieran i piper albo np: kieran i audrey. Takie "spojlery" często mogą być wadliwe, ja widziałem np: filmik, wywiad z tymi aktorami którzy grają: Kierana, Noah, Audrey i Brooke, filmik trwa gdzieś tak z 5 sekund i z tego co usłyszałem cała 4 ma podpisany kontrakt na 2 sezon (i nie, Willi, która gra emmę nie było tam.)