Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 12057
4,8 10 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

ocenił(a) serial na 10

Jak sądzicie czy to jest w ogóle możliwe by pojawił się sezon trzeci jeśli oglądalność w Stanach jest tak słaba? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Vito36

Myśle że jest szansa. Netflix może przejąć serial, były już takie sytuacje że serial został kasowany przez stacje a potem Netflix go przejmował.
Jedyne co fani mogą teraz zrobić to zrobić szum na takich stronach jak twitter, tumbl i np. podpisanie takiej petycji https://www.change.org/p/netflix-netflix-to-save-scream-tv-series (ktoś tu ją na forum wrzucał w innym temacie)

Request_

Zgadzam się z powyższym przedmówcą - MTV raczej skasuje, jak coś to Netflix. Chociaż - czy jest sens ciągnąć tą historię? Bieganie z nożem po więzieniu i reszta - to będzie mocno naciągane xd

hedlio

To z więzieniem to już zostało nakręcone, to te dwa odcinki specjalne w halloween. I tak zgadzam sie, to będzie mocno naciągane. ;) I szczerze to nie wiem o czym miałby być 3 sezon. O tym oryginalnym zabójcy który zabijał 20 lat temu?

Request_

nie opowiadaj nawet :D jest gdzies zapowiedz?

hedlio

Jest tylko ta krótka scenka z Kieranem w więzieniu.

ocenił(a) serial na 10
Request_

no wlasnie o Brandonie i o jego powrocie, ktoś by podawał się za niego.
A on tak naprawde jest dobry.

Request_

ale jakie dwa odcinki specjalne? jakie więźienie? że te odcinki będą w więźieniu czy jak

jareeecki

a dobra już wszystko wiem :D

ocenił(a) serial na 7
hedlio

Jest sens, jest:)

ocenił(a) serial na 4
Vito36

Myślę, że te dwa sezony wystarczą.

ocenił(a) serial na 6
Vito36

Twórcy już pokazali, że rozjechali się kompletnie. Nie wiem czy wynikało to z faktu, że mieli fabułę na więcej i nie mogli nakręcić, czy, ze pomysł z drugim sezonem wyszedł już przy kończeniu pierwszego kiedy okazało się, że warto...

ocenił(a) serial na 10
Dealric

Drugi sezon stracił to coś co urzekło mnie w pierwszym sezonie, ale gra aktorska została na dobrym poziomie. Sam nie wiem co mogliby nam zaprezentować w trzecim sezonie?