W wywiadzie Matthew Goode zdradził, że zdjęcia do sezonu 2 rozpoczną się w marcu 2019. Bardzo dobra wiadomość!
Strasznie się cieszę, ale jeszcze czekam na oficjalne potwierdzenie. Kurczę z jednej strony to wspaniale, ale z drugiej trzeba będzie czekać praktycznie rok. A ja nie do końca potrafię czekać tydzień na kolejny odcinek :D
Ja przeczytałam książkę. Księga wszystkich dusz. Świetny serial, książka jeszcze lepsza. Niestety nie wydano w języku polskim 5 tomu. Cztery tomy przeczytałam w 5 dni. Każdy na średnio 350 stron.
W angielskim wydaniu są 3 tomy + 1 (kiedy Matthew poznaje Marcusa). W Polsce są wydane 2 tomy. W wydawnictwie Amber są podzielone na 2 czyli wychodzą 4 tomy (Czarownica, Tajemnica, Wędrówka, Powrót), a wydawnictwie Mag mamy 2 tomy (Księga czarownic, Cień nocy). Trzeci tom The book of life jest przetłumaczony nieoficjalnie w internecie. O ile chyba wydawnictwo Amber przerwało i prawdopodobnie tego trzeciego tomu, nawet w 2 częściach nie wyda, o tyle nie można być pewnym w związku, z wydawnictwem Mag, bo 17.07 br. była dopiero premiera wydania Cienia nocy. Jeżeli zaś chodzi o ten dodatek to nie ma go w polskim tłumaczeniu w ogóle.
Wow nawet nie wiedziałam że jest 5 tom, a byłam zawiedziona zakończeniem 4. Czyli jest jeszcze nadzieja. Już szukam, dzięki!!
właśnie się dowiedziałam, że nie mam wystarczającej ilości punktów żeby wysyłać prywatne wiadomości 0_o, a tutaj nie mogę podać bo nie przechodzi. masz jakiś pomysł?
Część 5, albo jak kto woli 3 i ostatnia pt "Księga życia" krąży w internecie :)
To bardzo dobra wiadomość ale ciekawe jak rozstrzygną kwestie Teresy Palmer która obecnie jest w 7 miesiącu ciąży i będzie rodziła na początku kwietnia.???
Kto wie? Ale z drugiej strony będą w XVI w. więc suknie przykryją ciążowy brzuszek, ewentualnie będzie mieć dublerkę. Poza tym jest jeszcze magia kamery.
Poza tym pewnie wszystkie te sceny łóżkowe mogli zrealizować po porodzie aktorki. Skoro w lutym jest w 7 m-cu ciąży to poród będzie około kwietnia, a zdjęcia miały swój początek w marcu. W każdym razie efekty zobaczymy we wrześniu tego roku.
Są informację, że premiera 2 sezonu ma być 23 IX 2020 r. CHOCIAŻ już obsada się chwalił, że kończą zdjęcia do 10 ostatniego odcinka, więc może będzie wcześniej
Jeśli mnie oczy nie mylą 1 odcinek 2 serii odbędzie się na kanale FOX HD 04.05.2020 o 22,00 :)
Na FOX HD od 04.05.2020 o 22:00 będzie Księga czarownic zgadzam się, ale Sezon 1. Sezon 2 będzie miał swoją premierę 28.09.2020 r. :)
Na świecie, więc pewnie też na HBO GO dzień po premierze, będzie można oglądać
na imdb jest informacja o 2 sezonie - podobno jeszcze z 2019
https://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=https://www.imdb.com/title/ tt2177461/&prev=search
Jeśli mnie oczy nie mylą 1 odcinek 2 serii odbędzie się na kanale FOX HD 04.05.2020 o 22,00 :)
Na FOX HD od 04.05.2020 o 22:00 będzie Księga czarownic zgadzam się, ale Sezon 1. Sezon 2 będzie miał swoją premierę 28.09.2020 r. :)
Przykro mi, że wprowadziłam w błąd, ale w programie TV FOX na Filmwebie wyraźnie napisali: sez.2 odc.1 :(
Nic się nie stało :) To oni podali błędną informacje, ktoś tam u nich musiał się pomylić :(
Polecam telemagazyn na tej stronie jest zawsze wiadomo co, gdzie i kiedy aktualnie ma lecieć w telewizji ;) Ja tam zawsze sprawdzam, jak ma lecieć w telewizji jakiś serial, którym się interesuje. ;)