Przed chwilą skończyłam oglądać trzeci odcinek. Z odcinka na odcinek ten serial jest jeszcze lepszy!!! W końcu mamy więcej demonów, umiejętności i specyfika wampirów. Od samego początku można było przypuszczać, że Diana jest potężna. Na pewno to będzie się jeszcze nasilać. Matthew i jego zachowanie w stosunku do Diany to coś boskiego. Z pewnością będzie to jeszcze bardziej intensywne!
Jakie są Wasze odczucia po tym odcinku??
True Blood połączone ze Zmierzchem :) Dla mnie bomba i mam nadzieję na przynajmniej kilka sezonów :)
Ta scena w bibliotece była genialna,mam nadzieję że nie oszczędzą na efektach specjalnych i pokażą pełnie jej mocy.Chemia między bohaterami wylewa się z ekranu,coś cudownego.Nie jestem fanką takich seriali ale ten mi się bardzo podoba.
Byle by nie przesadzili z tymi efektami. Ale faktycznie ta scena i jak cały odcinek coś niesamowitego. Już nie pamiętam kiedy tak przepadłam z jakimkolwiek serialem/filmem. Ostatnio miałam lekki zarzut, że dają nam zwiastun co będzie w następnym odcinku. I tutaj czekam z niecierpliwością co czeka nas w 4 odcinku, a tu bach nic!! Czuję rozczarowana :D Ale jak Matthew zabiera ją do Francji, zatem pozna jego wampirzą mamuśkę :D Jeju i jak tu wytrwać cały tydzień?!
Cały czas szukam jakiś wzmianek o 2 sezonie. Oglądałam wywiad z Matthew, gdzie opowiadał o chemii itp. i rzucił gdzieś zdanie w stylu "Wracamy na plan w marcu". Kurde jeszcze nic nie ma o tym, że będzie 2 sezon. Widząc co dzieje się na tumblr, twitterze to raczej serial mimo, że moda na wamiry/czarownice minęła to ADoW jest popularny. Mam olbrzymie nadzieje, że będzie sezon 2, a może nawet i 3 :D
Ja też czekałam za scenkami z 4 odcinka a tu niemiła niespodzianka ;/ Kto wymyślił wgl jeden odcinek na tydzień ?? Haha;p Ludzie dejta spokój ;d
Rozkręca się, rozkręca ;D Masz racje, z tym że od samego początku moglismy przypuszczać ze Diana posiada wielką moc i mam nadzieję ze juz niedługo bedziemy mogli w wiekszym stopniu sie o tym przekonać ;D
Na tumblr ktoś nagrał reklamę promującą chyba właśnie 4 odcinek. No i tam Diana nieźle trenuje, a wpadnie też z wizytą wampirzyca Juliette. Będzie akcja :D
Jak dla mnie mogliby od razu dać cały sezon. Choć z drugiej strony to powoduje to zniecierpliwienie i człowiekowi jeszcze bardziej się serial podoba.
Faktycznie ;) Sabrinę może obejrzę, ale na pewno odpuszczam z tymi Czarodziejkami. Rozumiem lekkie zmiany, ale kurde to co zrobili to przesada. I to ogromna!
Dobrze, że mamy tutaj takie cudeńko do oglądania ;)
Co zrobić, jak trzeba to trzeba ;p
Widziałam te Czarodziejki hahah . Uwielbiałam je oglądać jakies 10 lat temu i nawet do dzis jak są jakies powtórki to zerknę ale to co zrobili z nowymi to naprawdę jest smiechu warte haha.. bardzo zniesmaczyli mi wspomnienia tych starych dobrych Czarodziejek..
Serio bedziesz oglądać Sabrine? :)
No powiem, Ci odważnie:)
Moze, sie zdecyduję ale będę miala problemy z zaśnięciem chyba :)
Widzę że motyw czarownic przeżywa swój renesans:mamy nową Sabrinę,Czarodziejki no i Księge Czarownic.
A i jeszcze Roswell i Buffy będzie nowa wersja.Widać w Hollywood-zie brakuje pomysłów na coś nowego.
Taak, widziałam. Straszne. Buff ma nie być już blondynką, tylko prawdopodobnie będzie czarnoskóra, a w Roswell chyba ma być poruszany wątek biednych imigrantów z Meksyku. Ta poprawność polityczna jest męcząca i szczerze to już nuda. Totalnie nie będę oglądała czegoś takiego.
PS Dobrze, że Diana wygląda tak jak z książki :D
Prawda. I to jest smutne i przerażające.
Polecam przejrzeć twittera A Discovery Of Witches. Jest tam zdjęcie nowego demona niejakiego Timura. No nawet przystojny :D Niech to będzie już sobota! :D
A ja się tam cieszę, że te seriale będą uwspółcześnione, nie chciałabym oglądać drugi raz tego samego. Mam nadzieję, że jednak nie przesadzą, i będą to historie o pogromczyni wampirów i o kosmitach, a nie o społecznych problemach dzisiejszego USA.