PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

2 sezon - opinie

ocenił(a) serial na 7

Biedny ten początek 2-go sezon z porównaniu z 1-wszym. Co oni zrobili z Tonym ??! to był spoko gość a teraz to normalnie aż żal oglądać..
W ogóle sezon jakiś taki smutawy bardziej, nudniejszy, widać że scenarzsytom trochę wena uciekła.

Jestem przy 3 odcinku, może jeszcze się rozkręci ;)

ocenił(a) serial na 10
soldier175

glowne przeslanie tego filmu to zmiana w zachowaniu nastolatkow, dojzewanie. dla mnie 2 sezon jest o wiele lepszy, choc nie podoba mi sie para Michell+ Sid. tu sknocili ;p

nottie___donnie

ale Chris & Jal są świetni razem. Mi sezon 2 też się podoba. A Tony
po pierwsze wydobrzeje,po drugie był aroganckim egoistycznym dupkiem w 1 serii.

ocenił(a) serial na 7
Filmworm

tony trochę mi brakuje właśnie tego aroganckiego dupka ... ale chyba już w 5 odcinku podczas rozmowy z Chrisem widać ze powoli wraca do siebie ,
Michell+ Sid - zero chemii miedzy aktorami , ja tego nie kupuje ... z Chris'a & Jal fajna para .
Za mało Maxxiego :(
Ten sezon jest zdecydowanie inny ale czy gorszy nie powiedziałabym .

ocenił(a) serial na 10
Bene

A mi się podoba i bym nie powiedziała że 2 sezon jest marny poprostu więcej dramatu w nim jest.
Najbardziej to szkoda mi Tonego fakt że był w 1 seri dupkiem ale ubarwiał ten serial :( hymm też mi się wydawało że w 5 odcinku powoli dochodzi do siebie. Michelle powinna być z Tonym bo Sid nie pasuje do niej okropnie razem wyglądają.
Sid to mi tylko do Cassie pasuje z tym Łał jest dobra :)
Chris i Jal do nich nic nie mam fajna para.
Kiedy będą następne odcinki??? bo obejrzałam do 5 odcinka 2 seri.

Narazie to bardzo mi się podobał 1x9 końcówke świetnie zrobili.
Ogólnie dobry serial już się nie moge doczekać następnych odcinków.

ocenił(a) serial na 8
Bene

A mi właśnie Sid i Michelle bardzo pasowali. Miałem nadzieję, że Sid zmężnieje dzięki Chelle. Po tym jak Tony rozbił ich związek, smutno mi się oglądało koniec sezonu.

ocenił(a) serial na 10
soldier175

Ja ogólnie nie widzę żadnej różnicy między sezonami, no dobra, 2. jest odrobinę bardziej przygnębiający, ale cały serial był dla mnie taki (już w 1. serii), więc nie robi mi to różnicy, bo tego właśnie oczekuję :)
Sid i Michelle to totalne nieporozumienie.
Chris i Jal to strzał w 10. Ale strasznie szybko z tym polecieli - 1 odcinek i bach.
Tony! Byłam b. zaskoczona tym, co z nim zrobili (w końcu takich rzeczy zazwyczaj się w serialach nie robi, ale ci od Skins od początku szli po swojemu ;)). Chciałam tylko zwrócić uwagę, że chłopak grający Tony'ego ma naprawdę ogromny talent. Przed wypadkiem biła z niego pewność siebie i na każdym kroku wyglądał jak młody bóg ;) Ale teraz koleś też spisuje się genialnie. Jego rola to dla mnie mistrzostwo, stracił cały swój pierwszosezonowy urok i jest naprawdę jak ofiara prawdziwego wypadku! Brawka dla niego, mnie naprawdę przekonał.

ocenił(a) serial na 10
noorey

Też uważam że Tony (Nicholas Hould) ma wielki talent.
Oglądałam z nim troszke filmów lecz jak przypominam sobie z nim Był sobie chłopiec to nie moge uwierzyć że to on!!!
Strasznie się zmienił ...
Podoba mi się Skins bo jest orginalny nic nie ściąga z innych seriali.
Na farta tony już doszedł do siebie i się nie zachowuje jak dupek ale czasami bym wolała żeby taki był nie wiem czemu heh :)
Ktoś wie ile sezonów się zapowiada ???

soldier175

faktycznie spoko gość.
zdradzał dziewczynę na prawo i na lewo i zabawiał się kosztem swojego przyjaciela.