Witam
Oglądałem pierwsze cztery sezony serialu Skins. Pierwsze dwa były genialne, oglądało się je
jednym tchem. Trzeci i czwarty obejrzałem tylko z ciekawości, bo wiedziałem że bez poprzedniej
obsady z pierwszych dwóch sezonów to nie będzie to samo. Czy warto obejrzeć 5 i 6 sezon?
Pozdrawiam
Oglądam sezon 6, ale szczerze mówiąc, to tylko dlatego, że zaczęłam, a jak już coś zacznę, to nie lubię rzucać w trakcie. Jest naprawdę średni. Według mnie, nie dorównuje w ogóle poprzednim czterem sezonom:/ Ale to tylko moja opinia:)
ja niby obejrzałam 5, zaczęłam 6, ale w sumie nie warto oglądać..
jeśli będzie ci się bardzo nudzić to ok, ale już lepiej wziąć się za inny serial
zależy jakie lubisz...
ale mogę ci polecić Misfits i Shameless, strasznie lubię, według mnie świetne seriale :)
Shameless fajnie ogladalem z dziewczyna. Tego Misfits jeszcze nie patrzylem, moze zaczne ogladać.
pozdrawiam
Ja się o Skinsach dowiedziałam jakoś równo rok temu i obejrzałam sobie 1, 2, 3 i 4 na youtube (jak jeszcze były :( ) i ogólnie (chyba... na pewno) JAK WSZYSCY przeżywałam, że 1 generacja się skończyła, ale jednak zdecydowałam obejrzeć to dalej z ciekawości i pokochałam II generację! Nie umiem porównać tych dwóch, bo to dwie inne historie, ale kocham je po równo <3, co do 5 sezonu - jest zupełnie inny, wg mnie ciekawy, ale 1 odc 6 sezonu dla mnie to porażka i myślałam, że już wszystko zbezcześcili, ale jak to ze Skinsami bywa - zaskakują ciągle i 2 odc pokazał mi jednak, ze "pozory mylą" i robi się znacznie ciekawiej! Opłaca się, i nie ma co porównywać, bo każdy i historie są inne!
1-2 to zdecydowanie najlepsze sezony, 3-4 też całkiem spoko, tylko zakończony beznadziejnie, strasznie zawiedziona byłam, dali by lepszą końcówke i odcinek jak wszyscy się znowu spotykają i jak dla mnie mógłby się serial zakończy, bo dalsze sezony to już nie to samo
witam, nigdy nie oglądałem tego serialu, ale gdy chciałem zacząć to akurat nie ma ich już nigdzie online.. Tak więc moje pytanie brzmi, czy wiecie, gdzie można oglądnąć pierwsze 2 sezony ?
Wg. mnie warto ;) Ta seria jest inna niż poprzednie. Wiadomo - I generacja najlepsza. II generacja jak dla mnie jest bardzo ponura i dziwna (oglądałam tylko ze względu na dalsze losy siostry Tony'ego). Za to III generacja jest bardziej zbliżona to dzisiejszej młodzieży. Ja sama uwielbiam każdą postać i każda jest mi bliska, bo znam ludzi bardzo podobnych do postaci z tej generacji. Ale wiadomo: większość i tak będzie porównywała z poprzednimi sezonami i będzie twierdzić, że ta jest beznadziejna albo średnia. Sądzę, że nawet z samej ciekawości warto te sezony zobaczyć :D
6 sezon to jedno z największych nieporozumień jakie kiedykolwiek miało miejsce w kontynuacji dowolnego serialu. Byłem szczerze zachwycony 1i 2 serią. To był strzał w dziesiątkę. Nie było nigdy czegoś podobnego. Postacie były "namacalne". Tacy ludzie istnieją. To co zaczęto robić później to już bajka dla rozwydrzonej młodzieży. 3 i 4 obejrzałem i parę razy miałem minę "akurat, tak, yhyym". Było dużo gorzej. Po czym 5 seria przywróciła mi wiarę w ten serial (Alo rządzi i rozdaje). Niestety, oglądając 6 serię, czuję jedynie narastające zażenowanie i irytację. Za 6 sezon, zmieniam ocenę serialu z "9 i ulub" na 6.
Oglądam 6 tylko, żeby pośmiać się z gęby Alo i jego tekstów, wypowiadanych tym mistrzowskim akcentem.