PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Witam
Oglądałem pierwsze cztery sezony serialu Skins. Pierwsze dwa były genialne, oglądało się je
jednym tchem. Trzeci i czwarty obejrzałem tylko z ciekawości, bo wiedziałem że bez poprzedniej
obsady z pierwszych dwóch sezonów to nie będzie to samo. Czy warto obejrzeć 5 i 6 sezon?

Pozdrawiam

tsub_asa

Oglądam sezon 6, ale szczerze mówiąc, to tylko dlatego, że zaczęłam, a jak już coś zacznę, to nie lubię rzucać w trakcie. Jest naprawdę średni. Według mnie, nie dorównuje w ogóle poprzednim czterem sezonom:/ Ale to tylko moja opinia:)

ocenił(a) serial na 9
tsub_asa

ja niby obejrzałam 5, zaczęłam 6, ale w sumie nie warto oglądać..
jeśli będzie ci się bardzo nudzić to ok, ale już lepiej wziąć się za inny serial

kaaamilaaa

cos polecasz z nowszych seriali 2011/2012 rok?

ocenił(a) serial na 9
tsub_asa

zależy jakie lubisz...
ale mogę ci polecić Misfits i Shameless, strasznie lubię, według mnie świetne seriale :)

ocenił(a) serial na 9
kaaamilaaa

i jeszcze Pretty Little Liars, ale to chyba głównie interesuje kobiety

kaaamilaaa

Shameless fajnie ogladalem z dziewczyna. Tego Misfits jeszcze nie patrzylem, moze zaczne ogladać.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
tsub_asa

Ja się o Skinsach dowiedziałam jakoś równo rok temu i obejrzałam sobie 1, 2, 3 i 4 na youtube (jak jeszcze były :( ) i ogólnie (chyba... na pewno) JAK WSZYSCY przeżywałam, że 1 generacja się skończyła, ale jednak zdecydowałam obejrzeć to dalej z ciekawości i pokochałam II generację! Nie umiem porównać tych dwóch, bo to dwie inne historie, ale kocham je po równo <3, co do 5 sezonu - jest zupełnie inny, wg mnie ciekawy, ale 1 odc 6 sezonu dla mnie to porażka i myślałam, że już wszystko zbezcześcili, ale jak to ze Skinsami bywa - zaskakują ciągle i 2 odc pokazał mi jednak, ze "pozory mylą" i robi się znacznie ciekawiej! Opłaca się, i nie ma co porównywać, bo każdy i historie są inne!

littlemonsterlg

1-2 to zdecydowanie najlepsze sezony, 3-4 też całkiem spoko, tylko zakończony beznadziejnie, strasznie zawiedziona byłam, dali by lepszą końcówke i odcinek jak wszyscy się znowu spotykają i jak dla mnie mógłby się serial zakończy, bo dalsze sezony to już nie to samo

ocenił(a) serial na 9
skalpelsiostro

witam, nigdy nie oglądałem tego serialu, ale gdy chciałem zacząć to akurat nie ma ich już nigdzie online.. Tak więc moje pytanie brzmi, czy wiecie, gdzie można oglądnąć pierwsze 2 sezony ?

ocenił(a) serial na 7
omaciek

tutaj są po angielsku :) http://www.tv-links.eu/tv-shows/Skins_614/

omaciek

kinomaniak :)

ocenił(a) serial na 9
omaciek

ii tv.info

omaciek

Najłatwiej na youtube:)

ocenił(a) serial na 10
tsub_asa

Wg. mnie warto ;) Ta seria jest inna niż poprzednie. Wiadomo - I generacja najlepsza. II generacja jak dla mnie jest bardzo ponura i dziwna (oglądałam tylko ze względu na dalsze losy siostry Tony'ego). Za to III generacja jest bardziej zbliżona to dzisiejszej młodzieży. Ja sama uwielbiam każdą postać i każda jest mi bliska, bo znam ludzi bardzo podobnych do postaci z tej generacji. Ale wiadomo: większość i tak będzie porównywała z poprzednimi sezonami i będzie twierdzić, że ta jest beznadziejna albo średnia. Sądzę, że nawet z samej ciekawości warto te sezony zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 6
tsub_asa

6 sezon to jedno z największych nieporozumień jakie kiedykolwiek miało miejsce w kontynuacji dowolnego serialu. Byłem szczerze zachwycony 1i 2 serią. To był strzał w dziesiątkę. Nie było nigdy czegoś podobnego. Postacie były "namacalne". Tacy ludzie istnieją. To co zaczęto robić później to już bajka dla rozwydrzonej młodzieży. 3 i 4 obejrzałem i parę razy miałem minę "akurat, tak, yhyym". Było dużo gorzej. Po czym 5 seria przywróciła mi wiarę w ten serial (Alo rządzi i rozdaje). Niestety, oglądając 6 serię, czuję jedynie narastające zażenowanie i irytację. Za 6 sezon, zmieniam ocenę serialu z "9 i ulub" na 6.
Oglądam 6 tylko, żeby pośmiać się z gęby Alo i jego tekstów, wypowiadanych tym mistrzowskim akcentem.