PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Dziś oficjalnie stacja E4 potwierdziła, że będzie 7. sezon, składający się z 3 odcinków, każdy z nich potrwa po 2h i podsumowuje każdą generację.
Świetna wiadomość, myślałem że plany padły, a tu jednak :)

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

Podasz jakiś link do tej informacji? :]

ocenił(a) serial na 9
markos1995

https://www.e4.com/blog/skins-news/post/5bxgsbsw6jyu8sdbhp5yo/view.e4

ocenił(a) serial na 9
parkolo

sorki, tutaj

ocenił(a) serial na 9
parkolo

coś się dzieje i spacja mi wskakuje w jednym miejscu

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

Kiedy premiera???

bizonek187

Premiera jest zapowiadana na początek 2013. Całe szczęście że wreszcie sie za to zabrali bo już szczerze mówiąc straciłam nadzieje. ; D
A wiadomo już o aktorach którzy zagrają.? Ja czytałam tylko że na pewno wróci Effy i Cook.

ocenił(a) serial na 9
Request_

Jeżeli sugerować się tym http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Skins_episodes#Series_7 to póki co wiemy, że z pierwszej generacji nie zobaczymy Jal i Chrisa.
Z drugiej za to będzie Effy, Cook, być może Karen, nie wiadomo co z JJ'em, nie zobaczymy Freddiego i Thomasa.
O generacji trzeciej póki co tylko tyle, że nie zobaczymy Matty'ego, raczej też nie Mini, z czego Freya powiedziała, że prawdopodobnie większość generacji trzeciej nie pojawi się w sezonie siódmym.
Jednak powtarzam, że mam wątpliwości co do tego, że są to informacje oficjalne i tylko sugeruję się tym artykułem. Nie mam pomysłu, gdzie znaleźć potwierdzoną listę aktorów, których będziemy mieli okazję zobaczyć w ostatnim sezonie.

xPat

Przeczytałam właśnie że potwierdzona lista aktorów ma sie pojawić jutro, więc pozostaje nam czekać. ; )

ocenił(a) serial na 8
Request_

Znalazłam oficjalne informacje na temat tego kto wróci i o co mniej więcej będzie chodzić:)
Enjoy!:)

rencia27

Spodziewałam sie czegoś innego wgl. Miałam nadzieje że będzie przypadał jeden film na jedną generacje i że wystąpi większość aktorów, a tu taki szok. No ale cóż, nie ma co wybrzydzać, zawsze miło będzie zobaczyć Cassie po takie przerwie.

ocenił(a) serial na 8
Request_

Ale... ale jak to? Gdzie Sid, Tony, Anwar, Panda, Michelle? o.O Co się stało z przyjaźniami, miłością? Czemu Cook nie jest z Effy? Czemu Cassie jest sama? Co z braterską więzią Eff i Toniego? Dżiiiiiz. Mam nadzieję, że to przemyślana decyzja i scenariusz, bo dla ganów Skinsów miernota to tragedia...

ocenił(a) serial na 8
charmed12

Ja mam jeszcze nadzieje, że nie ogłosili jeszcze wszystkich postaci, które powrócą. Bo kręcić to żeby zobaczyć tylko garstkę postaci nie nie jest zbyt dobrym pomysłem. Na dodatek póki co nie ma nikogo z 3 generacji, więc na prawdę spodziewam się jakichś nowych informacji :)

rencia27

Nie ma co sie spodziewać, po prostu 3 generacja nie jest uwzględniona w żadnej z części 7 sezonu. Freya Mavor (Mini) gdzieś już o tym wspominała.

ocenił(a) serial na 8
Request_

A to zmienia postać rzeczy skoro o tym wspominała;) w każdym bądź razie ważne, ze pojawią się postacie z 1 i 2 generacji. Póki co pozostaje nam czekać na jakieś dalsze informacje no i na sam 7 sezon oczywiście:)

ocenił(a) serial na 9
charmed12

Ja też wyobrażałam sobie inaczej ten sezon, ale cieszę się, że zobaczymy Cassie, no i przede wszystkim Naomi oraz Emily, co prawda gościnnie, ale jednak! Effy i Cook dla mnie wielkiego znaczenia nie mają, chociaż to całkiem ciekawe postacie, więc na pewno obejrzę. ;) No i w opisie nie ma ani jednej wzmianki o generacji trzeciej, nad czym również nie ubolewam bo specjalnie za nią nie przepadam. :P Myślę, że twórcy nas nie zawiodą i zobaczymy stare, dobre Skins. :)

ocenił(a) serial na 9
xPat

Musi być Cook! Z pierwszej to miło by było zobaczyć Cass i Tony'iego. I oby nie było Freddie'go ! :D I będę szczęśliwa.:D

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

Freddie'go raczej nie zobaczymy...

NaomiClark_

Freddy is dead :P

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

No więc właśnie znalazłam taką oto informację na stronie CHANNEL 4 :
"Skins 7 will see the return of former Skins stars Hannah Murray as Cassie, Jack O'Connell as Cook and Kaya Scodelario as Effy in three individual stories.

The three stories will have their very own titles: SKINS PURE (that's Cassie story), SKINS RISE (Cook's) and SKINS FIRE (that one is Effy)."
wynikało by z tego, jak rozumiem, ze każdy z trzech odcinków będzie o innej postaci ( cassie, effy i cook'u), tu link do strony : https://www.e4.com/blog/skins-news/post/5bxgsbsw6jyu8sdbhp5yo/view.e4 gdzie jest jeszcze jakiś wywiad z Kayą Scodelario, ale jeszcze go nie obejrzałam.
Cieszę się ze będą akurat te postaci, wybrali chyba najciekawsze wątki, ubolewam tylko nad brakiem mini bo w gruncie rzeczy chyba sie z nią trochę utożsamiałam. No i kurcze stęskniłam się już za Skinsami straaasznie!

ocenił(a) serial na 8
kassulka

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mda7qmh4hD1rug4zyo1_500.gif patrzcie !! <3

ocenił(a) serial na 10
zuzanne

To jest z BTS, gdy cook trafił do więzienia, nie ma powodu do radości.

ocenił(a) serial na 10
KitsuneChan

*unseen

ocenił(a) serial na 9
KitsuneChan

O Cook'u chętnie obejrzę, o Effy też, na Cassie się aż tak nie napalam i chciałabym obejrzeć coś z 3 generacji. ;p

ocenił(a) serial na 10
NaomiClark_

Ja również z wielką chęcią zobaczę jeszcze raz Cook'a i moją ukochaną Effy a z 1 generacji milo by było znowu zobaczyć Maxxiego . Było go stosunkowo mało w 1 i 2 sezonie dlatego mam pewien niedosyt :d

ocenił(a) serial na 9
deestiny

tak żeby nieco pohamować Twoje nadzieję i kolejnych, którzy nie czytali informacji wyżej, ze wszystkich Skinsów będą TYLKO Effy, Cook, Cassie i gościnnie w odcinku Effy - Naomi.

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

a wiecie może czy była jakaś informacja czy historia Effy i Cooka by sie jakoś przeplatała? ;> .

ocenił(a) serial na 9
Anaa_

Effy i Cook dostaną osobne odcinki, z fabuł wynika, że w dorosłym życiu się nie znają, ale kto wie może twórcy coś wymyślą, nic na ten temat nie mówili w każdym razie

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

Tak wiem ,CZYTAŁAM informację na górze . I tylko wspomniałam ,że miło by było znów zobaczyć Maxxiego w jakimś odc :)

ocenił(a) serial na 9
deestiny

eehhhh szkoda ze wszysycy nie wystąpa bo niestety moje ulubione postacie sie nie pojawią ;/