To dopiero świetna wiadomość. W nowym sezonie powróci Cassie.
"Będzie to ostatni sezon serialu. Trzy nieco dłuższe niż zwykle odcinki będą dopełnieniem historii bohaterów takich jak Anwar, Cassie, Effy, Cook czy Alo. Premiera zapowiadana jest na drugą połowę 2013 roku."
Nie mogę Ci odpowiedzieć bo nie oglądałem III generacji. Info jest z Wikipedii.
tez sie ciesze! akurat Cassie to jedna z moich ulubionych postaci :D juz sie nie moge doczekac! :)
ulubiona postać? niieeeee. Cassie jest chyba najbardziej tępa z całej pierwszej generacji. irytująca i głupia. :D
czasami nie mogłam patrzeć na jej sceny. najbardziej wkurzająca postać pierwszego i drugiego sezonu.
Raczej nie... niestety. Mają być tylko trzy odcinki. Każdy dotyczący innego pokolenia. Każdy opowiadający historię jednego bohatera. Pierwszy odcinek to opowieść o Cassie i jej dorosłym życiu.
Och.. to w takim razie przepraszam, i jednocześnie cieszę się bardziej z powodu większej liczby odcinków.
Tutaj więcej szczegółów i trailer
http://www.eska.pl/cinema/news/30833/skins_sezon_7_bedzie_nowy_sezon_skins_uk_a_ w_nim_dalsze_losy_cassie_effy_i_cooka
Pierwszy odcinek swoją drogą ma być o Effy, nie o Cassie... więc podwójny błąd.
A to nie czasem tak, że będą trzy dwugodzinne odcinki zamiast sześciu godzinnych?
Ma być 6 odcinków. Każdy jednogodzinny. Na każdego z bohaterów: Cassie, Effy, Cook, po 2 odcinki.
Oglądam dopiero 2 sezon, ale mam pytanie, bo patrząc na nazwy odcinków dalszych sezonów nie widzę tych, którzy są w 1 i 2 sezonie. Czyli jak to będzie? Oni wszyscy zostaną zastąpieni czy co? A Tony? :]
A ja się zgodzę, dla mnie II generacja była najlepsza ze wszystkich. I też świetna, ale sezony 3 i 4 mają w sobie to coś, będę do nich wracać z pewnością.
popieram :) jak dla mnie zadna generacja nie dorownuje 1 :) ta, byla prawdziwa, wyjatkowa jakos :))) 2 generacja jak dla mnie troche... przerysowana.
Dokładnie. 2 generacja wydawała mi się taka troche wymuszona i to co przytrafiało się bohaterom, za bardzo odbiegało od rzeczywistości. A i uważam, że bohaterowie pierwszej generacji byli bardziej wartościowi, no a poza tym byli zgraną paczką przyjaciół, a nie poznali się z początkiem sezonu. W 2 gen ich relacje były takie sztuczne. W 1 gen lubiłam wszystkich bohaterów, w każdym razie nikt mnie jakoś specjalnie nie denerwował, za to w drugie Effy to po prostu strasznie mnie irytowała, Freedie też chociaż troche mniej, ogólnie nie znosiłam tego chorego trójkącika, więc cóż zdecydowanie wole 1.
Od razu przepraszam, za te chaotyczną wypowiedz, ale cóż mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi.
Racja, ja też za bardzo nie przepadałam za tym trójkątem, ale bohaterowie mnie się bardziej podobali w II generacji. Byli baardzo charakterystyczni.
Gusta gustami. Każdemu podoba się co innego. Mimo to...
JAKIM CUDEM 1. GENERACJA NIE JEST ULUBIONĄ GENERACJĄ WSZYSTKICH FANÓW SKINS?!!
Nigdy tego nie pojmę...