PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

To dopiero świetna wiadomość. W nowym sezonie powróci Cassie.

ocenił(a) serial na 10
kingakrajewska

"Będzie to ostatni sezon serialu. Trzy nieco dłuższe niż zwykle odcinki będą dopełnieniem historii bohaterów takich jak Anwar, Cassie, Effy, Cook czy Alo. Premiera zapowiadana jest na drugą połowę 2013 roku."

TheLord241

Alo? Jakim cudem Alo?

ocenił(a) serial na 10
zlo_i_ciastka

Nie mogę Ci odpowiedzieć bo nie oglądałem III generacji. Info jest z Wikipedii.

ocenił(a) serial na 10
kingakrajewska

Super! A będzie dokończenie historii paringu Maxxie-James?

ocenił(a) serial na 9
Ricchian

tez sie ciesze! akurat Cassie to jedna z moich ulubionych postaci :D juz sie nie moge doczekac! :)

ocenił(a) serial na 10
rachel20

Cassie jest moją 'NAJ' ulubioną ;)

ocenił(a) serial na 7
rachel20

ulubiona postać? niieeeee. Cassie jest chyba najbardziej tępa z całej pierwszej generacji. irytująca i głupia. :D
czasami nie mogłam patrzeć na jej sceny. najbardziej wkurzająca postać pierwszego i drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Ricchian

Raczej nie... niestety. Mają być tylko trzy odcinki. Każdy dotyczący innego pokolenia. Każdy opowiadający historię jednego bohatera. Pierwszy odcinek to opowieść o Cassie i jej dorosłym życiu.

ocenił(a) serial na 9
kingakrajewska

dobre i to :)

ocenił(a) serial na 9
kingakrajewska

Ej, ej, nie wprowadzaj w błąd :). Odcinków zapowiedziano 6. Info od Hatak

ocenił(a) serial na 10
OjciecNieChrzestny

Och.. to w takim razie przepraszam, i jednocześnie cieszę się bardziej z powodu większej liczby odcinków.

ocenił(a) serial na 9
kingakrajewska

Tutaj więcej szczegółów i trailer
http://www.eska.pl/cinema/news/30833/skins_sezon_7_bedzie_nowy_sezon_skins_uk_a_ w_nim_dalsze_losy_cassie_effy_i_cooka

ocenił(a) serial na 7
kingakrajewska

Pierwszy odcinek swoją drogą ma być o Effy, nie o Cassie... więc podwójny błąd.

ocenił(a) serial na 9
OjciecNieChrzestny

A to nie czasem tak, że będą trzy dwugodzinne odcinki zamiast sześciu godzinnych?

ocenił(a) serial na 7
qlenaa

Ma być 6 odcinków. Każdy jednogodzinny. Na każdego z bohaterów: Cassie, Effy, Cook, po 2 odcinki.

kingakrajewska

Ja chce Effy <3

Ext_3

Oglądam dopiero 2 sezon, ale mam pytanie, bo patrząc na nazwy odcinków dalszych sezonów nie widzę tych, którzy są w 1 i 2 sezonie. Czyli jak to będzie? Oni wszyscy zostaną zastąpieni czy co? A Tony? :]

tynka33

tak zostana zastapieni ale nie martw sie 3 i 4 sezon sa najlepsze

Ext_3

Zdecydowanie się z tobą nie zgadzam

ocenił(a) serial na 7
juzetpe

A ja się zgodzę, dla mnie II generacja była najlepsza ze wszystkich. I też świetna, ale sezony 3 i 4 mają w sobie to coś, będę do nich wracać z pewnością.

ocenił(a) serial na 9
juzetpe

popieram :) jak dla mnie zadna generacja nie dorownuje 1 :) ta, byla prawdziwa, wyjatkowa jakos :))) 2 generacja jak dla mnie troche... przerysowana.

rachel20

Dokładnie. 2 generacja wydawała mi się taka troche wymuszona i to co przytrafiało się bohaterom, za bardzo odbiegało od rzeczywistości. A i uważam, że bohaterowie pierwszej generacji byli bardziej wartościowi, no a poza tym byli zgraną paczką przyjaciół, a nie poznali się z początkiem sezonu. W 2 gen ich relacje były takie sztuczne. W 1 gen lubiłam wszystkich bohaterów, w każdym razie nikt mnie jakoś specjalnie nie denerwował, za to w drugie Effy to po prostu strasznie mnie irytowała, Freedie też chociaż troche mniej, ogólnie nie znosiłam tego chorego trójkącika, więc cóż zdecydowanie wole 1.

Od razu przepraszam, za te chaotyczną wypowiedz, ale cóż mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi.

ocenił(a) serial na 7
juzetpe

Racja, ja też za bardzo nie przepadałam za tym trójkątem, ale bohaterowie mnie się bardziej podobali w II generacji. Byli baardzo charakterystyczni.

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Gusta gustami. Każdemu podoba się co innego. Mimo to...

JAKIM CUDEM 1. GENERACJA NIE JEST ULUBIONĄ GENERACJĄ WSZYSTKICH FANÓW SKINS?!!

Nigdy tego nie pojmę...

ocenił(a) serial na 10
kingakrajewska

tak btw. to...

DZISIAJ PREMIERA 7 SEZONU!

ocenił(a) serial na 7
kingakrajewska

już na E4 o 22 :D u nas 23

ocenił(a) serial na 9
oallaa13

mam nadzieje, ze jutro bedzie mozna obejrzec gdzies z napisami :D

ocenił(a) serial na 10
rachel20

Jest już na i-i-t-v bez napisów. Wieczorem można się spodziewać wersji z napisami.