PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Co oglądać? 

ocenił(a) serial na 9

Pytanie do fanów serialu, jeśli nie lubisz, nie pisz. Jaki serial polecacie w oczekiwaniu na ostatni sezon? Zastanawiam się nad Misfits, Pretty Little Liars albo amerykańską wersją Skins. Co myślicie o tych serialach, warto? Jeśli nie, to podajcie jakieś seriale, które Wy lubicie, jak najbardziej mogą być w stylu Skins ;)

karolek101

Pretty Little Liars oglądam tylko ze wzgledu na to że zaczęlam i niecierpię przerywać, ale jak na mój gust serial powinien się skończyć po 1, góra 2 sezonie, a ciągną go dalej. Misfits. hm. warto, ale z tego co wiem w 4 sezonie nie będzie w zasadzie nikogo z poprzednich co również zniechęca. Ale w pigule polecam misfits jeśli odpowiada Ci typowy angielski klimat imprez a do tego odrobina fantastyki ;)

ocenił(a) serial na 8
karolek101

Ja też zdecydowanie polecam Misfits :) . To świetny serial, szczególnie 1 i 2 sezon !!!

karolek101

Hmm Skins US oglądałam tylko pierwszy odcinek, czyli dokładnie to samo co w oryginalnych Skinsach, tylko że ocenzurowane i moim zdaniem po prostu gorsze. PLL oglądam i w sumie jest co polecić. Drugiego takiego nie znajdziesz, tu się zawsze coś dzieje, co chwilę dochodzą nowe tajemnice (co w sumie może trochę męczyć) no i fabuła jest dość pomysłowa. Ale jak już ktoś wspomniał ciągnie się w nieskończoność więc jak chcesz brnąć przez 3 sezony to śmiało. Ja zaczęłam gdy było tylko 10 odcinków więc jestem na bieżąco i nie mam serca przerywać po mimo lekkiej niedorzeczności i faktu, że wiemy coraz mniej, a nie coraz więcej... Misfits nie oglądałam. ;)