Obejrzałem cały pierwszy i drugi sezon, ale gdy dowiedziałem się, że będą nowe postacie - przestałem oglądac.Czy któraś postac (z pierwszego i drugiego sezonu) wystąpiła gościnnie w którymś z odcinków
Z tego co pamiętam to nie. Ze starej ekipy została tylko Effy. W 3 serii była tylko wzmianka na temat Sida i Anwara..
Nie, wyłącznie chyba raz wspomniał Cook Anwara. Chociaż niektóre postacie, jak Manfred, ten Niemiec zakochany w matce Sida występuje w odcinku specjalnym Wurst Case Scenario.
i ten facet od którego Cook kupował prochy, wystąpił jeszcze w odcinku w którym Chris sprzedaje mu taczkę lub jak Maxxie dostaje od jego syna ciasto.
Oczywiście jak effy, to i jej rodzice. Poza tym jakoś wszyscy zapomnieli o pandorze, a to w końcu główna bohaterka ;P No i nauczyciele - Doug "oggie oggie oggie" i ta nauczycielka od funkytown (egzaminu Cassie)
Występują chyba też bracia Jal, w odcinku s03e03 "Thomas". Zdaje mi się, że to oni byli raperami, którzy "zakamuflowali" Thomasa na imprezie u gangstera Johnny'ego White'a.