PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Obejrzałem cały pierwszy i drugi sezon, ale gdy dowiedziałem się, że będą nowe postacie - przestałem oglądac.Czy któraś postac (z pierwszego i drugiego sezonu) wystąpiła gościnnie w którymś z odcinków

ocenił(a) serial na 10
Mathias_13cool

Z tego co pamiętam to nie. Ze starej ekipy została tylko Effy. W 3 serii była tylko wzmianka na temat Sida i Anwara..

Mathias_13cool

Nie, wyłącznie chyba raz wspomniał Cook Anwara. Chociaż niektóre postacie, jak Manfred, ten Niemiec zakochany w matce Sida występuje w odcinku specjalnym Wurst Case Scenario.

fattrice

i ten facet od którego Cook kupował prochy, wystąpił jeszcze w odcinku w którym Chris sprzedaje mu taczkę lub jak Maxxie dostaje od jego syna ciasto.

ocenił(a) serial na 9
Mathias_13cool

Oczywiście jak effy, to i jej rodzice. Poza tym jakoś wszyscy zapomnieli o pandorze, a to w końcu główna bohaterka ;P No i nauczyciele - Doug "oggie oggie oggie" i ta nauczycielka od funkytown (egzaminu Cassie)

ocenił(a) serial na 9
Mathias_13cool

Była też wzmianka o Tonnym, podajże w pierwszym odcinku 3 serii.

Mathias_13cool

Wspomniano też o Sidzie na początku 3 serii. Freddie odziedziczył po nim szafkę :)

ocenił(a) serial na 7
kondzioff

Występują chyba też bracia Jal, w odcinku s03e03 "Thomas". Zdaje mi się, że to oni byli raperami, którzy "zakamuflowali" Thomasa na imprezie u gangstera Johnny'ego White'a.

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

Effy, Panda, Anthea, Jim i czapka Sid'a :)