PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Jeżeli tak to na jakim kanale?

ocenił(a) serial na 9
klaudiar26

Może nie 'polskiej', ale jeśli masz kablówkę, to znajdziesz tam brytyjski kanał "BBC Entertainment". Nie wiem jak teraz, ale kiedyś leciało. Brat oglądał, to obejrzałam z nim i mi się spodobało. To było w wakacje 2007 roku i wtedy leciał 1. sezon. W 2008 z kolei jeśli dobrze pamiętam, to powtarzali pierwszy, a później puścili drugi. No ale teraz nie mam pojęcia jak sprawa wygląda, także poszukaj w programie tv czy coś.

ocenił(a) serial na 8
klaudiar26

nie leci, z tego co wiem żadna Polska stacja nie wykupiła praw do puszczenia tego serialu i nie jest również tym zainteresowana, a szkoda bo to dobry serial. tak więc pozostają torrenty ;)

ocenił(a) serial na 9
tymczasowaa

A ja tam na YouTube wszystkie odcinki obejrzałam. I nie narzekam, bo do jakości przyczepić się na prawdę nie można. Często torrentami ściągniesz gorszą jakość. Możesz też obejrzeć tu: http://iitv.info/skins/ ale po co po 72 minutach czekać, skoro YT oferuje to samo? Także szczerze polecam. Nie wiem jak inni użytkownicy wstawiający odcinki z polskimi napisami, ale ja korzystam z profilu użytkownika "Dziagaa" i jestem wyjątkowo bardzo zadowolona. :D

ocenił(a) serial na 8
GottaHitTheRoad

ja mam program dzięki któremu omijam limit 72 minut więc oglądam na iitv.pl

ladygreenroom

co to za program?