PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Dlaczego?!

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego w trzecim sezonie musieli wymienić postaci?! Zatrzymałam się na drugim
odcinku trzeciego sezonu - irytujący Cook, drętwawy Freddie, irytująca Katie, nie mogę przez
to przebrnąć. Czy to minie? Czy dalej wciąż jest tak nudno? Do gustu przypadła mi tylko
Emily, a z naszej Effy niezła bicz się zrobiła. Ah, ten pierwszy sezon Skins...

ocenił(a) serial na 9
krwawamucha

minie. Dla wielu osób 4 odcinek jest przełomowy, chociaż mi się od początku nawet spodobała druga generacja. Wiadomo to już inny klimat niż pierwsze sezony, ale można przywyknąć i również nową paczkę pokochać. Ja uważam, że pierwsza generacja jest trochę lepsza od drugiej, ale za drugą bardziej teraz tęsknię. Oglądaj dalej, myślę, że nie pożałujesz, możliwe, że nawet dalej nie będzie Ci się podobać tak jak pierwsza, ale to nie jest takie złe jak się na początku wydaje.

Monika2903

ja drugą generacje uwielbiam! :D Freddie, Effy :D no, a Cook jest świetny! :D
wszyscy są super :) tak jak w 1 generacji.

ocenił(a) serial na 9
gosiaa005

i Naomii<3

krwawamucha

Miałam to samo co Ty. Zakochałam się w 1 i 2 sezonie,pokochałam wszystkie postacie ( no może poza Jal) i długo nie mogłam się zabrać za 3 sezon. Niestety u mnie skończyło się tym iż większość 3 sezonu przewijałam gdyż po prostu mi się nudziło, 4 był odrobinkę lepszy ale za to miał powalające zakończenie, dzięki czemu bardziej go polubiłam. Jeśli chodzi o postaci to jestem w mniejszości ponieważ Effy niesamowicie mnie irytowała. Polubiłam tylko Freddiego, Naomi i Emily. W postaci Cooka wkurzało mnie wszystko aż do 4 sezonu kiedy bardzo go polubiłam ( szczególnie ostatni odc ;)) . Myślę więc, że musisz obejrzeć i sama stwierdzić czy jesteś w stanie przekonać się do nowej obsady,gdyż u każdego jest inaczej. Ja przed obejrzeniem naczytałam się tylu pochlebnych opinii, że 2 generacja jest nawet lepsza od 1 i szybko się do niej przekonam, jednak tak nie było. O matko ale się rozpisałam xD

ocenił(a) serial na 9
piffling

W zupełności się z Tobą zgadzam. Pierwsza generacja Skins była czymś magicznym, miała bohaterów z "krwi i kości", bardzo wyrazistych do tego dochodziło, że byli zgraną paczką i po prostu świetnie się to oglądało. Do trzeciego sezonu podchodziłem, chyba tak jak każdy, czyli z lekkim dystansem, a właściwie żalem, że już nie zobaczę moich ulubionych bohaterów ... początek był straszny, ta ekipa w ogóle mi nie podchodziła, a sam Cook, ucieleśnienie amerykańskich American Pie'ów, wkurzał mnie niemiłosiernie, o Effy już nie wspomnę, bo lubiłem ją o wiele bardziej w pierwszych dwóch sezonach gdzie była bardziej tajemnicza. Jednak z biegiem czasu polubiłem i tą paczkę, ich problemy, choć niekiedy strasznie odrealnione, jak i zachowania, a sam Coock przeszedł może nie tyle wielką metamorfozę, co pokazał, że nie jest na wskroś płytką postacią.
Drugą generację Skinsów uważam za udaną, choć dla mnie pierwsza pozostania niezapomniana, jedyna i najlepsza xD

krwawamucha

jak bedziesz ogladal trzecia generacji stwierdzisz co to za shit ale sie przekonasz jak do drugiej generacji miejmy nadzieje

mag__

Ja uważam, że trzecia generacja jest świetna. O wiele lepsza od drugiej. Ale polecam oglądanie wszystkich Skinsów oczywiście ;)

ocenił(a) serial na 10
krwawamucha

Przekonaliście mnie. Jednak mimo najszczerszych chęci nie mogę obejrzeć skinsów - na iitv trzeci sezon niedostępny, na serialeonline jeszcze lepiej, linki są nieaktywne. A szkoda.

ocenił(a) serial na 8
krwawamucha

przypominam, że wszystkie odcinki Skinsów z polskimi napisami są na youtube ;))
http://www.youtube.com/user/Dziagaa

ocenił(a) serial na 10
VirtuSx

oo, dobrze, że zapostowałaś, będę miała gdzie obejrzeć :)