Tak się zaczęłam zastanawiać. Dlaczego nie wiemy jak się zakończył 4 sezon. Co się stało z
terapeutą, co z Cookiem i wgl jak się potoczyły ich losy. Po 4 sezonie i po obejrzeniu
początku 5, zakończyłam oglądać SKINS i nie wiem czy potem jest wyjaśnione jak się
potoczyły losy 2 generacji. Osobiście najbardziej lubię 1 generację, ale 2 też jest niczego
sobie ;) Słyszałam, że ma być wyreżyserowany film ze wszystkimi generacjami i najbardziej
będzie scen z 2 generacją, bo właśnie dlatego, że nie wiemy jak się kończą ich losy.
Chciałabym się dowiedzieć czy się orientujecie co do filmu i czy waszym zdaniem jest po co
oglądać 5 i 6 sezon - po prostu czy warto i czy wam się podoba.
Żadna generacja nie dorówna tej pierwszej.
Co do 4 sezonu... Też bym chciała wiedzieć co dalej, a niestety nie pokazali nam tego. O filmie niestety nic więcej nie wiem ale chciałabym że by to wyjaśnili. Bo mam pewien niedosyt.
Sezon 5 zaczęłam oglądać z przyzwyczajenia. Ale trzecia generacja jest bardzo słaba, według mnie oczywiście. I jestem z odcinkami niemal na bieżąco, a jeszcze żadna z postaci mnie do siebie nie przekonała. I tak, nie czekam na kolejny odcinek niecierpliwie, wręcz przeciwnie. Po prostu nie lubię tej generacji i już.
Ale filmu jestem ciekawa.
zgadzam się, żadna generacja nie dorówna pierwszej, druga też jest ok, ale 1 najlepsza. w 1 mnie wkurzała postać Effy, jednak w 2 generacji bardziej mnie do siebie przekonała, bo nie było już niestety pierwszej ;(
też tak myślę! piąty sezon słaby ale szósty naprawdę świetny! Warto oglądać dalej :)
Tak dla niepoinformowanych , film będzie na pewno. Pod koniec 2012 lub na początku 2013 roku, prace trwają , plakaty są. Zostaną wtedy wyjaśnione wszystkie te sprawy z 4 sezonu itd. Wiec mam nadzieje, że nasycimy ciekawość : ) Co do 5 i 6 sezonu , są warte obejrzenia zdecydowanie, mimo , ze trudno nadal wymyślać autorom fabułę, to nie mogę powiedzieć, ze historie tam przedstawione nei są czasem zaskakujące, a bohaterowie mało ciekawi. Zresztą co ja mówię, wg mnie każdy odcinek jakich kolwiek skinsów jest wart obejrzenia, bo przecież to skinsy : ) Całe szczęście, że będzie jeszcze jedna generacja.
to że film będzie to super i już nie mogę się doczekać :)
ale cytuję: " Całe szczęście, że będzie jeszcze jedna generacja." cooo? ma być 4 generacja??
Ja osobiście uważam że 3 generacja jest nuda... W ogóle już jakoś zbytnio mnie nie ciekawią odcinki i mnie również te osoby nie przekonują. Pierwsza i druga generacja jest strzałem w dziesiątkę, można się utożsamić z bohaterami, fabuła jest bardzo ciekawa. Pierwsze słyszę o filmie więc tym bardziej się cieszę, że będzie generacja 2, która najbardziej podbiła moje serce xD
http://www.e4.com/blog/skins-news/posts/1-10/view.e4 Wg tego wpisu skinsy będą, chyba że mowa o tych 3 nadprogramowych odcinkach z linku powyzej..... miejmy nadzieję, że nie...
No dobra, trochę poczytałam i faktycznie, nie będzie kolejnej genarcji... Na jakimś forum wyczytałam, ze planuje się coś w stylu 6 odcinkowego sezonu , gdzie 2 pierwsze generacje będą miały kilka swoich odcinków (3/3). 3. generacji ponoć się nie planuje tam włączać... no ale dla bardziej zainteresowanych wklejam kawałek notatki z innej strony :
In news that I don't think will actually shock anyone but it seems that Skins days are finally numbered. The show currently into it's sixth season will return for a seventh year in 2013, comprised of three two hour movies split into six episodes and that will be the show's very last. It's going to be interesting to see how many actors from the first two generations will be secured for these specials, considering that most of them have moved on in their careers.
The specials are heavily rumoured to feature at least all of three generations, hopefully tying up any needed loose ends from each era. Much as I love the series, I have to admit this isn't devastating news. I think the format has been taken as far as it could and after seven years, I think it will be time to say a final goodbye to Tony, Michelle, Sid, Cassie, Jal, Chris, Anwar, Maxxie, Effy, Pandora, Cook, Freddie, Emily, Naomi, JJ, Thomas, Franky, Mini, Liv, Grace, Alex, Nick, Matty, Rich and Alo. Well, considering that three of them are dead, I guess just goodbye to the others then but either way, it's the end of an era.
Tu możemy wyczytać że będzie to podzielone na 3 dwugodzinne filmy z których powstanie 6 odcników....... Zobaczymy jak to będzie, byleby ich wszystkich zobaczyć razem jeszcze raz x ) Hope so!
nom, tak właściwie to z 2 generacją bardziej się złączyłam emocjonalnie, ale jakoś chyba wolę 1, tzn.2 też niczego sobie i dorównuje 1 :)
Mi osobiście 3 generacja się nie spodobała i nie zamierzam jej oglądać.Są tam dziwni aktorzy i dziwne historie troche oklepane. 2 generacja pozostawiła u mnie mieszankę zdziwienia i złości, gdyż nie lubie jak się tak kończy. 1 generacja oczywiście najlepsza i nie może się z niczym równać.
szczerze? 1. generacja nie podobała mi się jakoś specjalnie, w sumie to obejrzałam ją jakoś nieuważnie i bez specjalnego zainteresowania... Oczywiście 2. jak dla mnie była najlepsza, dosć oryginalna , choć szczerze powiedziawszy aktorzy troche nie wygladali na swój wiek , przez co wygladało to mało wiarygodnie, no ale cel uświęca środki , więc ten szczegół nie był jakos specjalnie ważny. Co do zakończenia , to też pozostawiło mnie w ogromnym niedosyceniu ; < no ale fakt faktem wszystkie historie oprócz tej się rozwiazały w ostatnim odcinku, wiec nie ma co narzekać. 3. sezon moze i oklepany, ale skinsy to skinsy. Dobre skinsy nigdy nie są złe , więc obejrzałam pełna entuzjazmu i nie jestem ani troche rozczarowana ; )
Też mnie to denerwowało, że nie wiadomo, jak to się skończyło. Czy Cook go zabił czy nie... Ja osobiście najbardziej lubię 1-szą generację, chociaż do drugiej tez się jakoś przyzwyczaiłam i w sumie nawet ją znosiłam dzięki Effy, bo jakby nie patrzeć była ona jakoś związana z generacją pierwszą, w końcu siostra Toniego. Ta trzecia generacja mnie do szału doprowadza. Obejrzałam na razie 5 odcinków 5-tego sezonu i nie mogę się już doczekać kiedy to się skończy. Oglądam to tylko dlatego, że jestem ciekawa tego 6-stego sezonu, który wszyscy tak zachwalają :)
Film skins miał się pojawić pod koniec wakacji. Rok szkolny się zaczął, a w kinach, ani na żadnych forach nic nie piszą. Kiedy ten film ujrzy światło dzienne? :<