Opłaca się oglądać? Chciałam zacząć, ale nie wiem, czy warto ;-) jakiś oryginalny humor,
ciekawe wątki? Serial jest brytyjski, więc ode mnie od razu +69 punktów do fajności, ale czy
ktoś może go polecić? :-D
Uważam, że wystarczy przejrzeć opinie na forum. Owszem, często bywają podzielone, ale Skins UK mają ogromną rzeszę fanów jak widać :D.
Ja osobiście z całego serca polecam Ci ten serial, bywa zabawny, wzruszający, czasem może zgorszyć i zaskoczyć. Cała gama barwnych postaci, jednak serialu nie można szufladkować jako komediowy bądź obyczajowy etc. Myślę, że gdy obejrzysz sama zobaczysz ile ciekawych wątków, często bardzo życiowych tematów, zostaje w tym serialu poruszone.
KONIECZNIE ZOBACZ!!! :D no i miłego oglądania życzę.
PS. Ja obejrzałam wszystkie sezony 3 razy, a do 1 i 3 generacji wracam dość często. To tylko dowodzi, że od postaci można się uzależnić, pokochać je po prostu.
ja polecam jak najbardziej, serial genialny, ostatnio po raz drugi obejrzałam wszystkie sezony bo zatęskniłam za tymi oryginalnymi bohaterami i ich perypetiami :) chociaż jeden serial, w którym nie ma banalnych problemów bogatych dzieciaków z prywatnych szkół i cukierkowych miłości.