PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Dzień dobry ;D

ocenił(a) serial na 10

Opłaca się oglądać? Chciałam zacząć, ale nie wiem, czy warto ;-) jakiś oryginalny humor,
ciekawe wątki? Serial jest brytyjski, więc ode mnie od razu +69 punktów do fajności, ale czy
ktoś może go polecić? :-D

ocenił(a) serial na 9
298paula986

Uważam, że wystarczy przejrzeć opinie na forum. Owszem, często bywają podzielone, ale Skins UK mają ogromną rzeszę fanów jak widać :D.
Ja osobiście z całego serca polecam Ci ten serial, bywa zabawny, wzruszający, czasem może zgorszyć i zaskoczyć. Cała gama barwnych postaci, jednak serialu nie można szufladkować jako komediowy bądź obyczajowy etc. Myślę, że gdy obejrzysz sama zobaczysz ile ciekawych wątków, często bardzo życiowych tematów, zostaje w tym serialu poruszone.

KONIECZNIE ZOBACZ!!! :D no i miłego oglądania życzę.

PS. Ja obejrzałam wszystkie sezony 3 razy, a do 1 i 3 generacji wracam dość często. To tylko dowodzi, że od postaci można się uzależnić, pokochać je po prostu.

ocenił(a) serial na 10
erinnerung

dzięki ;D

ocenił(a) serial na 10
298paula986

ja polecam jak najbardziej, serial genialny, ostatnio po raz drugi obejrzałam wszystkie sezony bo zatęskniłam za tymi oryginalnymi bohaterami i ich perypetiami :) chociaż jeden serial, w którym nie ma banalnych problemów bogatych dzieciaków z prywatnych szkół i cukierkowych miłości.