3 seria to chujowa namiastka genialnych poprzedników. Po 4 nie ma się czegoś nadzwyczajnego spodziewać, ale każdy fan powinien sprawdzić
Wystarczy spojrzeć na premierę poprzednich sezonów, żeby mieć chociażby przybliżone dane. Zdjęcia do czwartej serii zaczęły się w lipcu, zaś jej emisja ma się rozpocząć w styczniu 2010. Seria ma liczyć osiem odcinków, mają się weń pojawić też nowe postaci.
Mnoho toho planowany jest pełnometrażowy spin-off, ale nie wiadomo, o bohaterach której serii miałby opowiadać, jak również nie wiadomo, kiedy zostanie wydany bądź zaczną się nad nim prace. 7 stycznia 2010 w Wielkiej Brytanii ukaże się książka na podstawie serialu, której akcja umiejscowiona będzie pomiędzy 3. i 4. serią, a MTV US planuje amerykański remake, którego akcja ma rozgrywać się w Baltimore.
Najprawdopodobniej na początku 2010 roku :( , już nie mogę się doczekać... zaczynam żałować że tak szybko oglądałem odcinki i już nic nie zostało :D
choć rzeczywiście 4 sezon na pewno nie będzie tak dobry jak 1 czy 2...
mógłby taki być o ile obsada by wróciła ta co z 1i 2 ;P
3 seria też nie może się z nimi równać ;/
nie ma tego klimatu ;d
był już taki temat..
A tak btw
Czy ja jestem jedyną osobą, która woli bardziej serię 3 od 1&2? :P Po prostu gdyby przywrócono postacie ze starych serii, serial stałby się sprany i nieświeży, a tak to coś nowego i dobrego :D
no najwyraźniej jedyna ;d
a ta premiera IV jest w końcu w styczniu czy lutym ??
chyba jedyna, ktora uwaza ze 3 seria byla lepsza, ale ja uwazam, ze 3 seria nie jest az taka slaba jak ja ocenieja, ludzie po prostu za bardzo przyzwyczaili sie do postaci z 1 i 2 sezonu :)
Ja nie uważam, że trzecia seria była lepsza, ale dla mnie była równie dobra jak 1 i 2.
Obejrzałam na razie tylko 2 odcinki 3 sezonu i moim zdaniem zapowiada się o wiele bardziej obiecująco niż 2 poprzednie sezony. W 1 odcinku normalnie popłakałam się ze śmiechu a siostra tarzała się po podłodze :D, zabójcza była scenka jak na hali się zebrali uczniowie, dyrka coś nawija, pyta się: jakieś pytania? i tu pierd :D
Dla mnie 3 jest tak samo dobra jak seria 1. Nie lubię za to dwójki, bo tam wszystko niepotrzebnie i sztucznie zamotane, w dodatku mimo to przejrzyste i łatwe do odgadnięcia.
W 3 sezonie powinni pokazać bohaterów 1 i 2 ! Żeby było jakieś nawiązaniee .. Np jak wtedy Effy uderzyła kamieniem .. to powinna zadzwonić do Tony'ego ! Byłoby fajniee .. alee cóż .. ^^
Premiera 24.01.2010 r. Potwierdzona informacja, jak cos to napewno na stronie kanału E4 beda podawac zmiany.
Co prawda ja rowniez wole 1i 2 sezon ale 3 jest o tyle fajny, ze inny, mniej realistyczny, zabawny. Moim zdaniem rownież bardzo dobry :D
Ja powoli koncze 3 sezon. Nie jest zly, ale bez porownania z 1 i 2. Nie widzialbym nic zlego w skonczeniu tego serialu na 2 sezonie, no ale wzialem sie za 3, nie zaluje, ale tez sie nie zachwycam. Jest ok. Miejmy nadzieje, ze 4 bedzie trzymal poziom serii 3, bo o dorownaniu 1 i 2 nie ma chyba nawet co marzyc.