PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89056
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Jest też najbardziej "ładniutkim" bohaterem 1 serii Skinsów, nie rozumiem czemu ciągle jest tym prawiczkiem i wszyscy w dodatku z tego robią jaja, bo wiem, jest trochę ciapowaty ale ja bym go brała bo ma śliczną buźkę i wg mnie powinien znaleźć sobie już dawno jakąś dziewczynę. Szczerze mówiąc urodowo bardziej mi nawet pasuje ten niż Casanova- główny bohater. Choć tamten może ma fajny charakter, ale z samego wyglądu to SID jest lepszy. Jak zobaczyłam 1 raz Skinsów i ich nie znałam, przeglądałam odtwarzacz filmów tak po trochu i zobaczyłam jego pomyślałam "muszę wiedzieć jak się nazywa aktor"!

ocenił(a) serial na 6
into_the_moonlight

Kwestia gustu, mnie Sid w ogóle nie pociąga, a raczej odrzuca. W każdym razie Sid był bardzo nieśmiały i dlatego nie potrafił znależć sobie dziewczyny (nie chciał nawet skorzystać z okazji ''przeruchania'' Cassie), no i był trochę niechlujny co również mogło odstraszać dziewczyny. Jednak do Tonego mam podobny stosunek, również mnie nie intersuje, wydaje sie taki ''grzeczny i słodki'' a ja wolę jednak inny typ faceta (bardziej coś w stylu Richa i Luka z 3 generacji, lub Cook z 2)

ocenił(a) serial na 9
amary

"Coś w stylu Richa Luka Cooka"

ok ;-)

Co więc ich łączy? Jakieś wybitnie wspólnej osi nie widzę.
Alo to bardziej otwarta wersja Sida, ale jednak.

Cook i Luke to, załóżmy, badassy, ale innego typu. Cook jest głupi ("Kobiety lubią głupich" - jego słowa), Luke zawadiacki, ale w inny sposób, bardziej chłodny, wyrachowany. Alo nic w sobie z badassowości nie ma.

Do pytania tytułowego: Sid to pipa. Dziewczyny nie lubią pip. Ewentualnie te serialowe.

ocenił(a) serial na 6
merdevsky

Łączy ich właśnie ten styl ''złego faceta'' badass (Jeżeli chodzi o Richa to tylko w pierwszym sezonie, kiedy wyglądał jak metal)

ocenił(a) serial na 9
amary

Rich nie jest typem złego faceta. Ubiór tego nie zmieni. Swoją drogą bardziej on śmieszny, niż groźny, badassowy.

amary

Co za bzdury, dobrze się czujecie? Co ma wygląd do zachowania?

ocenił(a) serial na 6
GodWhore

Wygląd ma duże znaczenie, kiedy widzimy kogoś pierwszy raz, chcąc czy nie wyrabiamy sobie o tej osobie opinie, klasyfikujemy go. Później to się może zmienić, jednak uważam, że ma bardzo duże znaczenie.

amary

No chyba nie. Nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby wysuwać wnioski o moralnej postawie bohatera po samym ubiorze.
W takim razie rozumiem, że Cook jest niewiniątkiem? Bo ubiera się normalnie, a Effy to dzi*ka, bo nosi krótkie spódnieczki :/

ocenił(a) serial na 6
GodWhore

Zauważ, że wygląd to nie tylko ubrania? Prawda jest taka, ze większość ludzi kieruje sie stereotypami... Przykład: czy pracodawca (w dużej firmie) da prace facetowi stylizującemu się na drag queen? Swoim wygladem równiez możesz wyrazic siebie, charakter, dusze... Nie rozumiem czemu sie tak spinasz.

ocenił(a) serial na 6
merdevsky

Nie pisałam nic o Alo

ocenił(a) serial na 9
amary

Pomyłeczka, miałem na myśli Richa właśnie.