PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89081
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

No więc. Niedawno oficjalnie została potwierdzona produkcja tegoż filmu. Ja się niezmiernie cieszę, gdyż dotyczyć on będzie głównie drugiej serii (podejrzewam, że to dlatego, iż zakończenie czwartego sezonu pozostawiło wiele do wyjaśnienia i zapewne w filmie chcą pokazać resztę), ale pojawią się też postacie z pierwszej i trzeciej generacji.

Uważacie, że to dobry pomysł?

martu23

Pomysł wg mnie dobry, ale wolałbym film skupiający się na pierwszej generacji, losy drugiej generacji mnie jakoś mniej obchodzą(no poza Effy oczywiście). Jednak skoro i pierwsza generacja ma się pojawić w filmie więc nie będę narzekał. ;)

ocenił(a) serial na 9
Legolas

fajnie tylko szkoda, że chrisa nie będzie. ale dowiemy się, czy sid odnalazł cassie :) i może wróci Effy z poprzednich sezonów, bo ta z 4 była nieznośna.

ocenił(a) serial na 10
paps

no, oby tylko nie było to robione 'na siłę'. Tylko z fajnym, normalnym i ciekawym stylu jak stare, dobre skins :)

ocenił(a) serial na 10
martu23

rzeczywiście, mogliby zrobić film skupiający się bardziej na pierwszej
generacji, ale przecież jest on skończony, więc film o nich byłby 'na
siłę', a moim zdaniem w 4 serii zostało jeszcze sporo do dopowiedzenia

yummy

ciekawe czy w ogóle wyemitują ten film w Polsce. -.-

ocenił(a) serial na 9
MarySue

Osobiście bardzo sie cieszę, że powstanie pełnometrażowy film, ktory jest oczywiscie robiony tylko dla kasy, ale mam nadzieje, ze klimat zostanie ten sam co do tej pory ; ) Ciesze sie, że skupią sie na 2 generacji, bo jestem do niej duzo bardziej przywiazana niż do pierwszej. Dobre posuniecie zeby wprowadzic 1 i 3. Oczywiscie, ze to nie wejdzie do Polski ; )

ocenił(a) serial na 10
martu23

Jestem jak najbardziej 'za' produkcją filmu. Nawet jeśli jest robiony tylko dla kasy i nie będzie emitowany w Polsce, to mam nadzieję, że będzie chodź w połowie tak dobry jak serial .. ;p

ocenił(a) serial na 9
Kali616

chwila... czyli w końcu której generacji ma głównie dotyczyć film? niektórzy piszą, ze pierwszej, inni że drugiej... jak w końcu?

rainbowarrior

Drugiej. Z czego się cieszę, bo po drugim sezonie nie miałem aż tylu pytań co po czwartym.

ocenił(a) serial na 8
Goku

A mi się pomysł nie do końca podoba. Po pierwsze bez Chrisa i pewnie też paru innych osób z 1 generacji to już nie będzie to samo, a po drugie nie wyobrażam sobie jak powiaza ze soba az 3 generacje. Poza tym za 2 generacja nie bardzo przepadam, wiec to chyba nie dla mnie, ale dla Cooka, JJ i pozostałych z 1 gen. mogę obejrzeć :) Więc licze, że mnie pozytywnie zaskocza. Byle tylko nie skladal sie z samych problemow Effy, bo to juz lekko drazniace bylo.

ocenił(a) serial na 10
martu23

bardzo chciałabym zobaczyć generacje 2 czyli dalsze losy bohaterów z 3 i 4 sezonu

ocenił(a) serial na 9
askant

Ja bardzo się cieszę, że powstanie film, chociaż mam pewne obawy, czy dalej będzie miał taką "skinsową" atmosferę. I mam nadzieję, że będzie NAOMILY!

ocenił(a) serial na 10
askant

chociaż bez Freddiego to nie będzie już tak samo ;x

askant

tylko ciekawe kiedy ten film będzie???

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

No to się cieszę XD Ciekawe tylko kiedy się pojawi...

ocenił(a) serial na 9
madzia07_2

Czytałem, że ma się pojawić w lecie, ale nigdzie nie mogę znaleźć dokładniejszego info.

ocenił(a) serial na 10
martu23

Kaya Scodelario właśnie napisała na swoim twitterze, że nic nie słyszała o powstaniu filmowej wersji Skins.
"No it's not the Skins movie. I genuinely don't know anything about that, have no idea if it's even happening. sorry guys"

"Yes I would still love to do the skins movie.Would b great working with everyone again.I really want it 2 happen.but haven't heard anything"

ocenił(a) serial na 7
porbesarte

Ale Effy jest przecież chora i nie wie co robi.

ocenił(a) serial na 10
martu23

Jak dla mnie fajnie jest kilka kwestii które mnie dręczą. Np czy Sidney Odnalazł się z Cass i czy Cook Zabił tego frajera.

martu23

nie cieszyloby mnie gdyby chcieli 'pokazac resztę' gdyz wlasnie to niedomówienie było świetnym zakończeniem :D
film pełnometrażowy będzie to w swojego rodzaju komercja.

KatuHeart

ogólnie boje sie, ze bedzie sweetasny happyend a nie zakonczenie na "pełnej piźd*ie" jak to na skinsów przystało

ocenił(a) serial na 10
martu23

ja osobiście byłbym bardzo wdzięczny gdybym mógł się dowiedzieć co zrobił Cook pod koniec 4 sezonu, nie mogłem przez to spać po nocach, także jak najbardziej popieram taką inicjatywę ;)

whiskacz

haha co za pytanie? zabił :)

ocenił(a) serial na 10
martu23

tylko, żeby nie powstał jakiś gniot ;<

ocenił(a) serial na 10
martu23

Ja jestem ciekawa czy może zrobią coś z powrotem Freddiego;/ bo jak ja to ogladałam ten moment z tym jego zabójstwem to myślałam ze zejdę! może ten john go jednak nie zabil?
Umieram z ciekawości co się wydarzy u Effy i ludzi z 2 generacji, bo szczerze uważam, że była najlepsza! najbardziej działała na psychikę człowieka i grała na emocjach <33333 liczę głównie na rozwiniecie tego wątku;))

ocenił(a) serial na 10
kamabella

ja szczerze mówiąc mam nadzieję, że Freddie jednak będzie żyć. chociaż niby go zabił i w sumie byłoby to trochę naciągane. ale wolałabym żeby jednak był w filmie, bo bez niego z Effy nie będzie tak jak dawnej. Uważam, że dobrze, że robią taki film, bo miałam mnóstwo pytań po zakończeniu 4 sezonu. Nic się nie wyjaśniło i dobrze, że powstanie. Wiecie kiedy ?

PLL_fan

A ja właśnie myślę, że bez Freddiego będzie taka jak dawniej, bo nie zapominajmy, iż to właśnie przez niego wylądowała w tym całym ośrodku. :)
Podobno koniec tego roku (wątpliwe), ewentualnie początek 2012.

ocenił(a) serial na 9
martu23

Dyskusja ciągnie się prawie dwa lata a o filmie ani widu ani słychu. Ciekawe ile jeszcze każa czekać? Wiele "głośnych" produkcji znajdujących się w katalogu FW oprócz tego, że zostały już ocenione (nierzadko bardzo wysoko) nie doczekało się ani recenzji a tym bardziej wydania. Zastanawiam się jak to działa bo logiki w tym żadnej.

ocenił(a) serial na 9
wyatt_b

http://skins.wikia.com/wiki/Skins:_The_Movie

"It has been reported that Luke Pasqualino will probably not be included in the film, as his character Freddie Mclair has also died in the series"

"The film was originally scheduled to be released in Summer 2011, but creator Bryan Esley revealed that setbacks has caused the film to still be in the pre-production stages as of November 2011"

ocenił(a) serial na 10
wyatt_b

w końcu będzie ten film czy nie/?

Gonaa

Nikt nic nie wie... Za to Kaya Scodelario (Effy) i Jack O'Connell (Cook) będą występować w kolejnym sezonie Skins. Informacja potwierdzona, ale z kolei film też był potwierdzony, a teraz cisza :D

ocenił(a) serial na 10
martu23

no właśnie, a też to ogarnęłam ;/ chciałabym,żeby Naomi i Emily jeszcze były :D

ocenił(a) serial na 9
martu23

przecież napisane jest, że film powstanie najprawdopodobniej dopiero po zakończeniu serialu, a takowego się jeszcze nie spodziewamy, skoro jest następna seria. Freddy'ego i Chrisa nie będzie. zainteresowani - czytać :-)

martu23

ja słyszałam, że w 7 sezonie ma się wyjaśnić parę spraw Cassie , Cook'a i Effy . ale nie wiem ile w tym prawdy. a film ma być jakby .. odbiegający troche, nie kontynuujący żaden wątek z serialu tylko takie coś *ekstra* . ale podkreślam - nie wiem ile w tym prawdy.