Wsza ulubiona postać poszczególnych generacji?
U mnie 1 generacja to Tony,Chris i Sid.
A 2 to Cook,Freddie i Thomas
A wasza?
1 generacja: Cassie, Chris, Maxxie, Jal, Tony, Sid, Michelle, Anwar
2 generacja: Effy, Freddie, Cook, JJ, Thomas, Emily, Naomi, Katie, Panda, i jeszcze taki dresiarz starszy... nie pamiętam jak się nazywał.
1. maxxie <3 zdecydowanie, potem oczywiscie tony!
2. freddie <3 no i niezrównana effy, ale spoko rowniez emily :)
1. Zdecydowanie Chris i Cassie.
2. Po obejrzeniu 3 sezonu chyba tylko Panda xD
co za pieprzone te bachory przecpane pija piwo w knajpie jak w anglii od 21 roku zycia jest alkohol jak nie masz dowodu to wypierniczasz
15-16? Tak było ze dwa lata temu. Teraz "dorosłość" otrzymuje się wraz z rozpoczęciem gimnazjum, a to są 13-latki. :)
czyli ja niezorientowana jestem :D bo za moich czasów było inaczej :P eh, ta dzisiejsza młodzież... sama jeszcze nawet 19 lat nie mam, ale serio te wszystkie dzieciaki przeginają...
no to się staruszka pożaliła :D
czasem się sama zastanawiam :D a tak poważnie byłam parę razy świadkiem jak ledwo odrośnięte od ziemi dzieciaki się ostro upijały, ale nie zastanawiałam się w jakim są wieku, a z moim naiwnym spojrzeniem na świat myślałam, że może ok. 15 :P
W Polsce masz od osiemnastu no i co? Czy ktoś tego przestrzega? nie wiem o co ten bulwers w tym temacie xD
1 generacja: Tony i Cassie
2 generacja: Effy (w ogóle ulubiona postać biorąc pod uwagę wszystkie seriale jakie widziałam!) i Cook
1 gen:Sid, Cass, Tony, Effy, Chris (tutaj nie umiem się zdecydować na mniej a całą resztę też uwielbiam)
2 gen: Effy, Katie, JJ, Cook
3 gen:Alo<3, Rich
1 gen: Tony, Cassie, Sid, Maxxie ( wszystkich kocham ale tych najbardziej :))
2 gen: Naomi, Freddie i Cook
1 generacja; TONY, MAXXIE, CHRIS
2 generacja; COOK, EMILY
3 generacja; NICK, ALO
1 gen: Maxxie, Sid
2 gen: Effy, Freddie
3 gen: Franky, Matty (Matty? Chyba Matty :D)
I generacja - Cassie, Maxxie, Chris
II generacja - Naomi, Freddie
II generacja - Rich, Grace
:*
1 generacja Cassie ,Sid,Chris
2 generacja Cook Naomi Effy
3 generacja Rich Grace Franky
I generacja: 1 sezon - Cassie i Sid
2 sezon - Cass, Sid, Jal i Chris.
II generacja: 3 sezon - Naomi, Thomas i trochę JJ :D