Ponieważ strasznie chciałabym wiedzieć co u 1 ekipy. Uwielbiam ten serial i cały czas mam w
głowie pytanie co z Tonym i Maxim. A co do 1 odcinka to jest genialny. Może i Effy przeszła
metamorfozę, ale i tak dużo zostało ze starej Effy. Chociażby sposób w jaki rozwiązuję problemy.
Cały czas tak samo cwana. Tylko jakoś Naomi mi szkoda a zarazem nie podoba mi się wygląd i
zachowanie jej. Z tak rozsądnej osoby która wie czego chce, tak spaprała sobie życie. Jeżeli ktoś
wie o kim będą kolejne odcinki to proszę o odpowiedź.;)
A mi się taka Effy bardzo podoba :) Jeśli był by to kolejny sezon z ćpaniem, imprezami itd to było by nudne trochę. Tak czy inaczej zgadzam się z przedmówczynią - odcinek genialny, Effy cudownie w nim wyglądała :)
No tak ale nie mogłam się powstrzymać od zachwytu nad Effy bo - bądź co bądź - ją lubię najbardziej :)
Btw. czy ktoś jeszcze oprócz mnie zauważył że ten jej szef jest podobny do Freddy'ego? :p
To tylko nawiązanie, twórcy nie raz tak robili.
Np. gdy w ostatnim odcinku (w poprzednim zmarł Chris) na początku pokazano listonosza podobnego do Chrisa :P
Też to zauważyłam. Też ma takie uszy jak szczurek hahaha, no tak pytam o to ale również sama zaczęłam dyskusje i nie przeszkadza mi, że ktoś wyraził zdanie;) Też bardzo podoba mi się zmiana Effy ale jednak najnowszy odcinek mnie dobił.
trochę bez sensu moim zdaniem to rozplanowane, cassie-ok, effy, cook, naomi- OK, ale nie ma nic o 3 generacji a ta generacja też niezła była :( Ciekawe, czy effy coś wie o tym co się stało w freddiem .. ?
Kuuuurde.... Cook mnie cieszy, ale czemu akurat Cassie... To jedyna postać której nie lubiłam... Zamiast zrobić o Tonym, Maxim, Michelle czy Jal to robią o Cassi. Ok cieszy mnie, że dowiem się czy Sid ją znalazł, ale jednak uważam, że zmarnowali tylko odcinki... Wolałabym wiedzieć jak poszło reszcie niż coś całkowicie od czapy o jakimś zboczeńcu co ją podgląda.