PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

hej, kończę właśnie oglądać drugi sezon i w związku z tym pomyślałam sobie, że fajnie byłoby obejrzeć sobie jakieś angielskie filmy, które rodzajem humoru przypominają dwa pierwsze sezony. macie jakieś propozycje? oczywiście obejrzę nową generację skinsów, ale tyle różnych, a zarazem sprzecznych informacji przeczytałam o poziomie 3 i 4 sezonu, że moje zapytanie kieruję już w tym momencie. zresztą nawet jeśli kolejne sezony będą mi się podobać, to jestem pewna, że i tak nie przebiją 2 pierwszych, bo to już po prostu nie będzie to samo. za bardzo przywiązałam się do starej ekipy, a postać effy (?) jak na razie nie przypadła mi do gustu, zresztą pandory też nie za bardzo, ale dam drugiej generacji szansę - ze względu na bardzo wysoki poziom 2 pierwszych sezonów.

ocenił(a) serial na 9
asia86

Radze obejrzeć serial "Jak poznałem waszą matkę" (How I Met Your Mother). Może i nie ma tam aż tyle przeklinania, ale na każdym odcinku można się posikać ze śmiechu :D

użytkownik usunięty
biedrona7

A jak już będziesz oglądała HIMYM, to odwiedź też moje forum o tym serialu :P
http://forum.howimetyourmother.com.pl/

ocenił(a) serial na 10
asia86

HIMYM to zupełnie inna bajka, zarówno pod względem humoru, jak i wyrazistości postaci. Trudno znaleźć cokolwiek podobnego do Skins, ja słyszałam, że dobry jest serial "Misfits", chociaż nie mam pojęcia, jak tam stoją z humorem, dopiero przymierzam się do oglądania.

ocenił(a) serial na 8
asia86

Mi "skinsów" trochę przypomina serial Queer as Folk, ale chyba tylko dlatego, że Maxxie jest bardzo podobny do jednego z głownych bohaterów QAF, Justina. Jest jeszcze serial Sugar Rush, osobiście nie polecam, jak dla mnie był trochę nudny. Wiele osób poruszało ten sam temat ( między innymi ja). Radzę poszukać w innych dyskusjach :)