PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89202
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Ja dopiero od niedawna oglądam Skinsów i teraz jestem na etapie 2 serii ale wiem już że w kolejnej zmienia się obsada;/ zobaczymy jak to będzie ale z drugiej strony jakby byli jeedni i ci sami to by zrobiłaby sie opera mydlana, chociaż lubię tych bohaterów .. A Wy które serie najbardziej lubicie

użytkownik usunięty
julka_1992_

Seria ósma jest lepsza od jedenastej, ale wybieram pintanstą. <OK>

Co to w ogóle za temat? "OMG, zmieniają bohaterów, ale kicz" - obejrzyj, potem się wypowiadaj. Nigdy odwrotnie.

PS: Dla mnie druga generacja>pierwsza generacja.

Wiesz oglądam więc pierwsze obejrzałam potem się wypowiedziałam to tak na wstępie
i nie mowie ze kicz więc polecam czytanie z większym zrozumieniem potem ewentualnie odpowiedź na temat. "Nigdy odwrotnie".
I zmiana obsady co 2 serie to nie kicz (no chyba że sam/a tak uważasz) raczej cos nowego i oryginalnego odcinków z nową generacją jeszcze nie oglądałam ale wypowiadać mogę się już teraz, do zauważenia jest fakt że napisałam "zobaczymy jak to będzie".

julka_1992_

Ja obejrzałam 2 sezony i przymierzam sie do obejrzenia 3,myślę ze obsada 3 sezonu też przypadnie mi do gustu chociaż na pewno bd tęsknić za Tonym i resztą;)