obejrzalem pare odcinkow i jak na razie jedyne co sie dzieje to albo cpaja, grzmoca sie,
wymiotuja i wkręcaja sobie choroby psychiczne
Widzę, że musiałeś założyć dwa tematy żeby wylać swoje frustracje dotyczące tego serialu. (Uwaga! Zawiera SPOILER)
Moja odpowiedź będzie dość prosta, mam nadzieję, że zapobiegnie ona założeniu przez Ciebie kolejnego tematu:
Ten serial opowiada o grupie znajomych, którzy często i gęsto imprezują. Nie są to jednak imprezy w klubie książki, a imprezy na całego. Może w niektórych momentach nieco przesadzone, ale pokazują mniej więcej imprezy dzisiejszej młodzieży - wiem, bo sam się do niej zaliczam. Scenariusz zakłada też opowiedzenie nam z grubsza historii życia i realiów dla każdego z bohaterów. Mamy tutaj historię ludzi z rodzin biednych po bogate, poprzez patologiczne, rozbite, cierpiące na alkoholizm itd. Mamy przedstawione również problemy nastolatków - dragi, alko, pierwsze miłości, pierwsze rozstania, pierwszy seks itd. - co w sposób niemalże perfekcyjny pokazuje jak to wygląda w rzeczywistości.
Mimo, że serial oglądany jest w większości przez młodzież od gimnazjum po studentów, to moim zdaniem serial ten powinni przede wszystkim obejrzeć ludzie dorośli, którzy w większości wychowywali się w innych, wolniejszych czasach - może pomogłoby to lepiej zrozumieć problemy z jakimi borykają się nastolatkowie i być może pomogłoby również w ich rozwiązywaniu, właśnie przez lepsze zrozumienie.
w zasadzie to oni tam tylko przeklinają, chlają, ćpają, pieprzą się i robią dzikie imprezy
sympatyczny serial :)