Czy zna ktoś może strony, na których jutro będzie puszczany 'fire' w wersji life? Gdzieś wyczytałam,
że w UK poleci on o 17 (naszej 18), ale jakoś nie mogę znaleźć miejsca, które oferowałoby
oglądanie tego równo z anglikami (:
Była kiedyś taka strona, na której można było pobrać i przetłumaczyć odcinek? Jak ona się nazywa? Chętnie przetłumaczę odcinek, tylko strony nie znam :D
no właśnie szukam czegoś w necie, skąd by to pobrać ten odcinek, ale jak narazie nic nie znalazłam, może szukać nie potrafię :/
Napisy można na stronie tłumaczyć na addic7ed. Nie wiem czy o to Ci chodzi ;).
Odcinek możesz zawsze pobrać skądkolwiek - chociażby z TPB.
Odcinek z angielskimi napisami można obejrzeć na YouYube /watch?v=zgdjFzBUaeU :)
Jeśli ogarniacie mniej więcej ang to możecie sobie włączyć ang.napisy na youtube (;
charmed12 ma rację, ja bym przetłumaczyła odcinek, bardzo chętnie, ale w związku z tym, że nie mam antywirusa, nie chce ściągać odcinka z jakiejś nieoficjalnej strony.
okej, to zabieram się w takim razie do roboty, no chyba, że ktoś mnie wyprzedzi
Bog Ci w dzieciach wynagrodzi! ja niestety nie znam angielskiego, wiec tlumaczyc nie moge :( ale podziwiam tych, ktorzy potrafia i robia to chetnie! dzieki, ze jestescie :))
ja od dawna ściągam z thepiratebay.sx i bez syfów, dlatego polecam :)
czekam na napisy;) :D
są już nawet napisy po czesku... http://subtitlesbank.com/pl/subtitles/movieid-174538/ kiedy napisy po polsku się okażą? :<
Z tego co widziałam to polskie napisy są na "napisy 24", ale trzeba by zalogowanym, żeby je ściągnąć:)