PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604048}

Kumple

Skins
2011 -
5,3 4,4 tys. ocen
5,3 10 1 4382
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

2 sezon..

ocenił(a) serial na 7

nie wiecie może czy bedzie 2 sezon Skins US ?

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

Stacja MTV zdecydowała się po zaledwie jednym sezonie anulować kontrowersyjną amerykańską wersję serialu, który w Polsce jest emitowany pod tytułem "Kumple".

Chociaż amerykańska wersja na premierze zebrała dobre 3,3 miliona widzów, to oglądalność szybko spadała. Finał 1. sezonu oglądało już tylko 1,2 miliony widzów. Dla porównania przypomnijmy, że brytyjska produkcja doczekała się już 5 sezonów.

Serial spotkał się z dużymi sprzeciwami ze strony Telewizyjnej Rady Rodziców, czego efektem było odejście najważniejszych partnerów reklamowych.

- "Kumple" są fenomenem telewizji na skalę światową, ale niestety nie udało się serialowi przekonać do siebie amerykańskich widzów tak, jak tego oczekiwaliśmy - czytamy w oświadczeniu stacji.

źródło: hatak

lv_porta

Szkoda, jakoś wersja amerykańska była, według mnie, przyjemniejsza w oglądaniu...

ocenił(a) serial na 4
lv_porta

nie będzie, bo to ma za małą publiczność, nic dziwnego ...

gabakumka

Wcale się nie dziwię, że oglądalność szybko spadała. To była tylko marna imitacja brytyjskiego arcydzieła.

dancerka

Arcydzieła?! o.O ahaaa.

ocenił(a) serial na 10
dancerka

chyba brytyjskiego shitu.

ocenił(a) serial na 6
dancerka

Mnie osobiście dużo bardziej przypadła do gust wersja amerykańska. Może nie jest zbyt pouczająca, ale taka żeby się pośmiać i wyluzować.

lv_porta

szkoda, lubię to oglądać. a brytyjska wersja mnie wkurza

użytkownik usunięty
TaylorMomsen93726

Wersja amerykańska jest świetna. Kocham ten serial, szkoda że nie będzie 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 3
poziomka4

Nie dziwię się, że wycofali go z powodu m.inn. małej oglądalności. Według mnie to, to nie powinno nosić nazwę "Skins". Dla mnie to jaki inny i obcy serial. BRITAIN f*cking perfect. America sucks...

littlemonsterlg

kur** nie moge czytac tych waszych gówien! skins serial brytyjski ma zajebisty klimat wszystko jest genialne ever spadać z gównem uk ... bleeeeee

ocenił(a) serial na 3
grduczek

To nie czytaj, bejb :*

littlemonsterlg

Ahha, a dla mnie pliot Skinsów US to DOKŁADNIE to samo co Skinsy UK ;D

poziomka4

wy się kłóćcie,a ja ide sobie po prostu popłakać :'( łe łe łe