PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318187}

Kyle XY

2006 - 2009
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13107
6,7 6 krytyków
Kyle XY
powrót do forum serialu Kyle XY
Dawid20

godzina jest super wrecz....

Happily_ever_after

ale to niedziela :))))xxxxxxxxxxxxxxxxffffffffffffffffff

ocenił(a) serial na 10
maxonb

Pora faktycznie nieciekawa, no ale da się przeżyć ;) Ważne, że w końcu puszczą ten serial :)

Saphira

a niedziela..... a mnie sie cos pokrecilo ze poniedzialek, to w sumie dobrze, ale w sumie tez zle bo bedzie po jednym odcinku tygodniowo

Happily_ever_after

najważniejsze że w ogóle będzie ;). byłam bardzo zaskoczona przeglądając nową gazetę z programem i widząc tam Kyle XY :).
dziwne, że nie reklamują tego w TV... a potem będą się dziwić, że ma małą oglądalność... ;)

użytkownik usunięty
Dawid20

Spodobał mi się! Jestem po pierwszym odcinku, od razu mnie wciągnął, a rzadko lubię seriale. Będę oglądać.

Serial jest po prostu cudowny. Nawet moja mama się wkręciła.

Serial Ci się spodobał czy aktor grający Kyle'a?:>:D

użytkownik usunięty
Dawid20

Hmm, powiedzmy, że i aktor i serial :) Co do aktorów, wszystkich polubiłam jak na pierwszy odcinek :D

A będzie coraz lepiej!Obiecuję:)

użytkownik usunięty
Dawid20

No, mam nadzieję ;] pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7

Hehe, tak rzeczywiście, serial zapowiada się bardzo dobrze. Trafiłem na 1 odcinek tego serialu dzisiaj w TV całkowicie przez przypadek, ale nie żałuję. Mnie również wciągnął i bardzo zainteresował ten serial:-). Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.

CRANK

^ to tak jak u mnie:-)
oby tylko nie zrobili z tego takiego chłamu jak w przypadku Lost'ów - pierwsze odcinki super, a potem coraz słabiej...

ocenił(a) serial na 7
Nootie

Zapowiada się taki serial familijny , dl;a całej rodziny. Nic nadzwyczajnego ale warto oglądać

Nootie

Nie przesadzaj!Lost ma już 3 sezony po 20 ileś odcinków a Kyle ma niecałe dwa sezony...tutaj nie ma kiedy być coś nie tak:D

Dawid20

Ja też przypadkiem trafiłam na pierwszy odcinek i również bardzo mi się spodobał. Mam nadzieję że dalej też będzie niezły:) Szkoda, że bardziej nie reklamowali tego serialu wtedy na pewno więcej osób by go oglądało, a nie tylko ci co przypadkiem na niego trafili...
pozdrawiam