PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835616}
7,2 351  ocen
7,2 10 1 351

La Bandida
powrót do forum serialu La Bandida

Emisja od 3 lipca o godzinie 20.35 w TVP 1, zastępując w paśmie "Cenę wolności".

1
Adpadi123

O Meksykańska telenowela zagościła na TVP1 szkoda tylko, że od Azteca wytwórni klasy C I ma mało odcinków to plus powinna się skończyć do wakacji :) Ale chyba nie będe oglądał.

dominik1989

Ja raczej będę oglądał :) Jedyna premierowa telenowela w TV, plus nawet ciekawie się zapowiada :D

Adpadi123

No tak jedyna bo obecne telenowele się zadomowili od kilku lat unas hehe.

dominik1989

Głównie jednak tureckie ostatnio TV4 zaliczyła w temacie klapę oglądalności, wiec ciesze się że TVP zaryzykowało.

buterfly

Co to zaryzyko to nie jest telenowela produkcji Televisy.

dominik1989

TV 4 właśnie niestety myśleli że jak dadzą Esmeraldę od Televisy to będzie znowu hit ale in on się w końcu przejadł, teraz jak widać nie mają w przynajmniej na jesień nowej telenoweli - A na fali są obecnie telenowele tureckie inne poszły niestety w odstawkę wiec jest to ryzyko, chociaż ma szanse się przyjąć ze względu na historie lubię historie proste ale z dawką akcji.

dominik1989

A ja mówie, że to nie jest ryzyko chcą zapchać ramówke na lato a ta teleniwela ma w sam raz odcinków do końca wakacji.

dominik1989

Nie że chcą zapchać ramówkę do końca wakacji, tylko w tym miejscu emitowali hitowe rosyjskie seriale Cena wolności i Zniewolona. Opuścili Rosję i postawili na coś innego tym razem z Meksyku ale z podobnym schematem. Ona pokrzywdzona i upokarzana przez los plus to kostiumowa telenowela. Czy się przyjmie? Na dniach powinny być wyniki oglądalności.

Adpadi123

I tak to nie ma znaczenia. Ryzykowali by jakby dali klasyczną telenowele meksykańskiej a to co innego jest. Moja siostra mówi, że to najlepsza telenowela :)

Adpadi123

No ja może zobacze z ciekawości, ale oglądam inny serial w tej godzinie to co najwyżej fragment z ciekawości.

Adpadi123

Dodam tylko, że będzie nadawany 6 razy w tygodniu po za czwartkami. A w niedziele o 20:15.

dominik1989

a o czym to jest???

fiolka872

https://www.eska.pl/cinema/news/la-bandida-zastapi-cene-wolnosci-o-czym-jest-now y-serial-tvp-aa-TNku-3EoK-DUWD.html

dominik1989

Jak się okazuje emisja jednak 7 razy w tygodniu. W czwartki również :)

Adpadi123

Pewnie wyliczyli, że nie zdąrzą z wszystkini odcinkami do końca sierpnia.

Adpadi123

Akurat wypadnie ostatni odcinek 31 sierpnia.

Adpadi123

Pierwszy odcinek serialu, 3 lipca obejrzało 1.9 mln widzów. TVP1 liderem na rynku telewizyjnym w tym paśmie.

Adpadi123

Poniedziałkowy (4) odcinek miał 2.1 mln widzów.

Adpadi123

Czwartkowy odcinek (7) - 1.97 mln widzów.