PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764986}

La Doña

2016 - 2020
7,8 24  oceny
7,8 10 1 24
La Doña
powrót do forum serialu La Doña

La Doña to emocjonujaca opowiesc o zemscie, zdradzie i ambicji skupiajacej sie wokol Altagracia Sandoval, granej przez Aracely Arámbula. Ale nie dajcie sie zwiesc, czasem najpiekniejsze rzeczy moga okazac sie przerazajaco cudowne. W bardzo mlodym wieku Altagracia jest ofiara naduzyc, przez grupke mlodych i bogatych mezczyzn tak zwani #LosMonkeys ktorzy odzieraja ja z jej niewinnosci. Od tego czasu piekna i okrutna business woman, nauczyla sie wykorzystywac jej piekno i urok aby tylko dostac to czego zapragnie. Swoja determinacja stworzyla imperium, ktore pozwala wziasc prawe we wlasne rece by wymierzac sprawiedliwosc mezczyznom i tym ktorzy ja skrzywdzili. Jednak Altagracia, nie wie ze jej chec zemsty, doprowadzi ja do jej corki ktorej sie " pozbyla" po urodzeniu, Mónica Hernandez (Danna Paola w tej roli), ow dziewczyna Mónica zyje skromnie, z jej niepelnosprawnym ojcem Lazaro i nie ma bladego pojecia , ze to Alragracia Sandoval jest jej prawdziwa matka, i ze jest owocem gwaltu. Matki i corki sciezki skrzyzuja sie ponownie wraz z przybyciem przystojnego prawnika Saul Aguirre (David Chocarro), ktory walczy o prawa kobiet po tym jak jego wlasna siostra zostala zabita przez swego meza. Tuz po przyjezdzie spotkal zarowno Altagracia jak i Mónica i wpadl w sidla przykuty uwaga dwoch bardzo odmiennych osobowosci a Altagracia i Mónica zakochane w nim, ale co to bedzie kiedy okaze sie ze corka Altagracia jest Mónica... W calej tej dramatycznej telenoveli, widzowie dowiedza sie wiecej o rodzinie Altagracia, o prawej rece Saul'a, i oczywiscie o nieslawnych #LosMonkeys , ktorzy sa wylacznie odpowiedzialni za bezwzgledny sposob patrzenia na zycie Altagracia'ii....