7,8 161  ocen
7,8 10 1 161
La Figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa
powrót do forum serialu La Figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa

ten film jest świetny!!!Andrea i Agnese są dla siebie stworzeni!!ciekawe,kiedy dadzą w Polsce...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
monciaaa

oglądałam 2 odcinki.Napisy jeszcze nie istnieją.Zastanawiam się,czy kiedykolwiek puszczą w polskiej telewizji trzecią część skoro nie zdecydowali się na drugą,ale film BOSKI!!!:P

Ada_3

ale to jest tak wnerwiające...to sie nazywa poprostu POLSKA. tu zawsze takie opóźnienia w TV sie doczekamy z 4 lata jak dobrze pójdzie xDD...napisy powstaną jak same je stworzymy..odrazu mówie..ja z włoskiego jestem wspaniałomyślnie beznadziejna..;PP a moze ty ? ;>

ocenił(a) serial na 10
monciaaa

hahah:Pdobre:P ja umiem włoski ale nie aż tak dobrze:P rozumem trochę i tyle,ale znam ludzi,którzy może dadzą się nakłonić:P

Ada_3

to spróbuj nakłonic xDD fajnie by było...ale narazie nic nie pozostaje musimy czekac ;>

ocenił(a) serial na 10
monciaaa

to prawda.A taki fajny film leci we Włoszech a u nas nie.To strasznie wkurzające!!!!!!!

Ada_3

Ja już jestem po całej serii:-)szkoda że się już skończyła,była cudowna nie dorównuje pierwszej która jest jedyna i niepowtarzalna ale ma swój klimat bohaterów. Niestety też nie wiele rozumiem raz lepiej raz gorzej mój włoski jest na poziomie podstawowym niestety ale powoli zmieniam to:-)gdybyście kiedyś miały napisy do tej części to poinformujcie...fajnie że ktoś to ogląda pomimo że nie ma u nas emisji i pewnie nie będzie...