La Palma (2024)
2024 La Palma 2024, odcinek 4
odcinek La Palma (2024)

La Palma | Schronienie

39m
4,9 205  ocen
4,9 10 1 205
La Palma
powrót do forum 4 odcinka

Czy ten portal prowadzony jest przez osoby o poglądach prawicowych? Pytam ponieważ prawie 100% komentarzy do tego serialu stanowi mowa nienawiści przeciwko osobom lgbt, nikt tego nie usuwa, wisi to tutaj I co najgorsze: obniża to ocenę serialowi który nie jest arcydziełem ale też nie jest aż tak zły na jakiego go oceniaja osoby które narzekają że na platformie streamingowej która wypuściła serial jest za dużo wątków lgbt ale wciąż za te platformę płacą i to niemało ;)

ocenił(a) serial na 1
Kasia_20_15

Myślę, że nie wątek lgbt, a skrajny dystans od faktów i logiki sprawia, że ten serial jest gniotem.

ocenił(a) serial na 7
radoen

Popatrz ile jest komentarzy o "lewactwue" a ile o fabule;)

Kasia_20_15

A ja nie rozumiem lewaczko dlaczego kiedy ktoś wyrazi opinię, która wam się nie podoba nazywacie to mową nienawiści? Jesteś hipokrytką, a ten serial to typowy gejflixowy gniot.

ocenił(a) serial na 2
Kasia_20_15

Daj spokój. Naprawdę nie śmieszyły Cię durne wybory tej małolaty, która zamiast dbać o siebie to woli wakacyjny romans z jakąś inną małolatą ratować? Ten serial nie ma logiki

Kasia_20_15

Też to zauważyłam, po prostu większość ludzi którzy już decydują się na komentowanie to tacy, którym coś się wybitnie podobało lub nie podobało. A że cały film jest średni ( mnie się podobał mimo nielogicznych niespójności, ale napięcie i nastrój nadchodzącej katastrofy to jest coś co lubię) to też niewiele jest pośrednich wyważonych komentarzy, bo film był nijaki. Ale za to uderzał w strunę mniejszości co jak widać szczególnie w Polsce bardzo wielu osobom uwiera, więc nie mogą wytrzymać w swoim konserwatywnym umyśle tego napięcia i muszą dać upust kąśliwym komentarzem: 1 na zachętę, jakby kogoś to obchodziło. No ale im pewnie się trochę luzuje gumka w majtkach, także tak to wygląda moim okiem.

Kasia_20_15

Też to zauważyłam, po prostu większość ludzi którzy już decydują się na komentowanie to tacy, którym coś się wybitnie podobało lub nie podobało. A że cały film jest średni ( dla mnie się podobał mimo nielogicznych niespójności, ale napięcie i nastrój nadchodzącej katastrofy to jest coś co lubię) to też niewiele jest pośrednich wyważonych komentarzy, bo film był nijaki. Ale za to uderzał w stronę mniejszości co jak widać szczególnie w Polsce bardzo wielu osobom uwiera, więc nie mogą wytrzymać w swoim konserwatywnym umyśle tego napięcia i muszą dać upust kąśliwym komentarzem: 1 na zachętę, jakby kogoś to obchodziło. No ale im pewnie się trochę luzuje gumka w majtkach, także tak to wygląda moim okiem.