dlatego że będzie wtedy emisja serialu idiotki nie ida do nieba natomiast laloli w tym tygodniu od 29.09 - 3.10 nie będzie.
Już wiele osób (w tym ja) wysłało E-Mail do sekretariatu TV4, żeby im wybić z głowy ten głupawy pomysł. Serial ma wrócić coś koło 6 października emitowany o 12:30. Żenada...
TV4 nie wie co robi. Najpierw ciągle zmienia godziny emisji, potem narzeka na brak oglądalności. Naprawdę żenujące. Też wysłałam parę e-maili. Jednak namawiam także do wzięcia udziału w akcji "PLAKAT". Więcej możecie się dowiedzieć na stronie http://lalola.cba.pl
Jestem niepocieszona takim pomysłem, już wciągnełam się w rytm, a tu takie numery. Niepodoba mi siE takie podejscie TV 4. Ale czy na pewno potem będzie kontynuacja?
Nie wierze... Nie mogli by puścić tego jak Sos mi vida? Codziennie o 19? Wtedy mieli by najwieksza ogladalność, a nie lecą jakieś Jolki Rutowicz ;/
J&J pozostawiam bez komentarza i oni nazywają to serialem komediowym :/ co do tego, co zrobili z Lalolą też brak słów... jak można przerywać na cały tydzień, a potem takie pory?! :/ skandal, najlepiej w ogóle mogli tego nie zaczynać, skoro teraz robią takie świństwo ;/ naprawdę lubię ten serial tak samo, jak kiedyś Sos mi vida i sądziłam, że pory emisji będą stałe, jak tam... pon. i piątek o 12:30 to zupełny bezsens, ledwie w ogóle spamiętam na czym się skończył odc. z pon. a potem czekać cały tydzień na c.d... wtedy to się chyba nigdy nie skończy, albo przerwą emisję... jednym zdaniem - chamstwo
masakra a naprawde polubiłam ten serial i dla mnie jest swietny a co do emisji programu to poprostu zal nie stej ziemi
Bez sensu ze jest o takiej porze. Jestem na uczelni w poniedzialek w tym czasie :/ Niestety po nocach nie mam zamiaru ogladac :/
Pytanie:
CZEMU NADAJA DWA ODCINKI IDIOTEK POD RZAD? A LALOLĘ TYLKO 2 X W TYG.?
Nie wierze ze idiotki maja wieksza ogladalnosc. Serio. Widzialam jeden odcinek i normalnie to jest gorsze niz moda na sukces.
Ja też nie wierze że serial "idiotki ..." ma tak duża ogladalność. Ciekawe ile jest odcinków tego serialu może szybko sie skończy i wtedy dadzą Lalolę częściej i o przyzwoitych godzinach. Ja oglądałam Lalolę z przyjemnością nawet nasza wersja BrzydUli mnie tak nie interesuje.
Ja jestem wierną fanką idiotek :) Tak samo jak laloli, ale jej chyba nawet bardziej ;) A ona ma wrócić o stałych porach, ale widze, ze nie od tego tygodnia, więc napewno już od następnego :)