PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465968}

Lalola

2007 - 2008
7,3 406  ocen
7,3 10 1 406

Lalola
powrót do forum serialu Lalola

jestem juz troche do przodu bo ogladam fragmenty na yotube... wiem ze bedzie w cizy ale nie moge znalezc momentu kiedy urodzi moze ktos wie ktory to odcinek ? ;)

Anula_3

A to nie Natalia jest w ciazy? w ostatnim odcinku widac jej brzuszek.. kto jej to zrobil? :) Facu? przeciez on by z nia nie poszedl do lozka :) A moze ona go podstepnie bierze?

Anula_3

A to nie Natalia jest w ciazy? w ostatnim odcinku widac jej brzuszek.. kto jej to zrobil? :) Facu? przeciez on by z nia nie poszedl do lozka :) A moze ona go podstepnie bierze? a Natalia w ciazy z Gastonem? :D

Anula_3

czesc! ja tez jestem do przodu z odcinkami laloli mimo ze na tv4 leci 70 to ja juz widzialam o wiele dalej. Mówisz ze Lola ma być w ciązy? Sorry ale ja odladalam juz prawie wszystkie odcinki a w ciaze nie mozna tak zajsc z dnia na dzien. A na zadnym fragmencie w zadnym (na 100% w zadnym) odcinku nie widzać zeby Lola miala brzuch a co dopiero zeby miala rodzic...No chyba ze tak podejrzewala. Bo zdaje mi sie ze taki odcinek widzialam w takim co robila sobie test ciazowy... Chyba był to 132 czy 133 cos w tym stylu...Ale jesli Lola naprawde ma miec w przyszlosc dziecko a ty bedziesz wiedziac mniej wiecej w ktorzych to bedzie odcinkach to prosilabym cie abys mi napisala odpowiedz PROSZE!!!!!!!