PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95732}

Latający Cyrk Monty Pythona

Monty Python's Flying Circus
1969 - 1974
8,4 59 tys. ocen
8,4 10 1 59440
9,3 29 krytyków
Latający Cyrk Monty Pythona
powrót do forum serialu Latający Cyrk Monty Pythona

lata mijają

ocenił(a) serial na 10

a ja nadal nie wiem czemu Rodezja nazywa się Rodezja

Larionov

To już jest pytanie do Cecila Rhodesa... a tak w ogóle to fasola mi się skończyła!!! ;-) Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
SaintBase

Tak, skecz o najbardziej parszywej rodzinie to mój ulubiony skecz. Najbardziej parszywa rodzina i nieproszeni goście. To dwa, dwa ulubione skecze. Najbardziej parszywa rodzina, nieproszeni goście i Hiszpańska Inkwizycja. To trzy ulubione skecze. Najbardziej parszywa rodzina, Nieproszeni goście, Hiszpańska Inkwizycja i Rozmówki węgierskie. Cztery! Cztery ulubione skecze. Najbardziej parszywa rodzina, Nieproszeni goście, Hiszpańska Inkwizycja, Rozmówki węgierskie i Sklep z serem. To pięć. Pięć ulubionych skeczy. Otwieram butik.

ocenił(a) serial na 9
Larionov

Dlatego wnioskuje za zwołaniem ogólnoświatowej konferencji ,dotyczącej dojrzewania jogurtu w piwnicy niejakiego Harrego Mampsa..Ów jegomość jest Rodezjaninem bądź tez Rodezyjczykiem (w zależności od kamizelki którą nosi).Zajmowal się przemytem soku marchwi,który jak wiadomo odpędza wszędobylskie tygrysy .On jeden może rozwiązać twój dylemat ,ponieważ zna Irkuck jak dużo kto. Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 10
kalifkol

Drogi Panie,

piszę aby aby przeprosić, że tak długo nie pisałem.

Z poważaniem
Zygmunt Dzwon