PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338390}

Laura - śmierć zapisana w kartach

Laura - Le compte à rebours a commencé
2006 -
7,4 767  ocen
7,4 10 1 767
Laura - śmierć zapisana w kartach
powrót do forum serialu Laura - śmierć zapisana w kartach

Zakończenie dość pomysłowe ale chyba zbyt abstrakcyjne jeśli to tak można nazwać . To wkładanie branzolety na swoje miejsce . Myślę że w ostatnim odcinku spodziewałam sie czegoś więcej ,większych wrażeń emocji. Ubolweam nad tym że to nieudana kopia lub próba kopi Horoskopu śmierci .

Tess_5

niestety musze sie zgodzic podobienstwa zbyt zauwazalne. 1.Imiona i nazwiska Matieu-Mathias, Atoine-Antoine, Beller-Keller. 2. Powiazanie z astrologia i horoskopami. 3. Osoba grajaca ludmile byla podobna do osoby grajacej marion st-andre'. 4. muzyka ale nie na poczatku i koncu tylko np w ostatnim odcinku laura jedzie sobie samochodem(apropo blisko tego miejsca z krzyzem zginela cecile st-andre chyba)leci sobie muzyka z horoskopu smierci z ostatniego odcinka! Albo matka Esther tez nie zyla dagerowie a saint andre tez sie tak klocili jak bellerowie z fontanami.Jest tu rowniez watek romansu policjantki prowadzacej sledztwo z chlopakiem z tej rodziny..w HŚ było tak samo tyle ze policjant z dziewczyna.Jedyna ronica to taka ze esther nie miala takich wizji.Odcinki byly przeciagane podobaly mi sie tylko na poczatku i na koncu, zgadzam sie z o cena 6 na 10. Ostatecznie nic lepszego w owym dniu nie lecialo w naszej tv, no chyba ze ktos oglada m jak milosc(osobiscie nie lubie ale sa rozne gusta)Pozdrawiam fanow francuskich seriali i sorry za obszerna wypowiedz.

Shinri

poza tym w 1 serii horoskopu smierci poja3ilo sie nazwisko fontane (byl to przetepca ale jednak)mysle ze jest to polaczenie paru seriali wystarczy pododawac watki lub miejsca i inne szczegoly:horoskop smierci 1 i2, kamienie smierci(ble ale identyko miejsca )blekit oceanu i minimalnie na krawedzi prawdy ale tutaj to szczegoly.

Tess_5

NA początku myślałam, że będzie to zwyczajny film akcji, ale z tym, że klątwa jest prawdziwa wydaje mi się, że przesadzili. Za dużo fantastyki jak dla mnie. Najbardziej polubiłam bibliotekarza :). Ale ogólnie serial polecam.