Tu możemy pisać o informacjach dotyczących drugiego sezonu Korry.
Ale ADHD to masz takie jak dzieciaki Tenzina czytając twoje posty ;) Idealnie byś do nich pasowała. I wtedy byłby koniec świata.
Nie muszę tego zrobić. Sama mi to powiesz. Nawet nie będziesz wiedziała kiedy to powiesz. Ja wszystko wychwycę ;)
Ale...nie to nie...no dobra, chciałam jeszcze Bumiemu ukraść gen szaleństwa, by przejąć władzę nad światem. T_T
Moja droga... Władzę nad światem można objąć bardzo łatwo bez zabierania genu szaleństwa. Na przykład ja tak zrobiłam :P
Ale nie będą się mnie bać - siekierka Emilka mi uciekła do Chorwacji, więc muszę mieć jakąś broń. ;/
Hahahaha :D Mnie też na początku irytowały, ale stwierdziłam, że czas trochę Wam pospamować... No dobra, skoro to przeszkadza, to ja już się zamykam...
Dubbing... nie, ja chyba jednak nie chcę sobie psuć zabawy i zostanę przy oryginale :)
Nie pozostało mi nic innego jak od nowa zobaczyć 3 pierwsze księgi, a potem 4 z korrą po raz chyba 20, ale jakoś mi się to nie nudzi :P
Hej może założysz temat gdzie będą informacje na temat tego co możemy znaleźć w drugiej księdze (np.filmiki, zdjęcia, plakaty, konferencje i rozmowy itd.) ?
Wtedy najlepiej będzie każdy na bieżąco i nie będzie trzeba czytać 100 wpisów po kolei :> Co wy na to?
W zasadzie to jest ten temat w którym mają być informacje na temat 2 księgi, tylko zauważyłem, że zrobił się nie mały offtop ;) Poza tym nie wiem czy jest sens robić kolejny temat na którym na pewno będzie offtop, bo takie informacje nie pojawiają się codziennie tylko co dłuższy czas, ale jak chcecie to mogę założyć nowy temat. Tylko mi tam proszę umieszczać informacje o 2-giej Księdze, a nie spekulacje lub co innego ;)
To możesz od razu napisać że tu pisze się tylko info a nie to co myślę na temat tych info na 2 księdze ?
W moim temacie napisałem, że można umieszczać TYLKO wszelkie informacje... znaczy materiały na temat 2 Księgi. Mogłem jeszcze dopisać, żeby były to oficjalne informacje, ale każdy powinien to wiedzieć ;) A Ten temat można potraktować jako dyskusja o tych newsach z mojego topicu, żeby nie robić już tam zamieszania. I jest cacy :)
Wiem o tym ;) Ale to czy ją zrobią i wypuszczą to zależy od Nickelodeonu, bo to oni decydują o tym. Jeśli dadzą "zielone światło" na to to zapewne zobaczymy 3 Księgę. Ale to tylko są domysły. Najpierw niech zajmą się tworzeniem 2 Księgi, aby była jeszcze lepsza niż 1-sza, bo poprzeczka wysoko stoi ;)