PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 12915
9,0 4 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Zlot fanów Avatara

ocenił(a) serial na 10

Na forum A:TLA pojawił się już taki temat, ale, jako że mało osób tam zagląda, to trzeba
zapytać też tu.
Co byście powiedzieli na zorganizowanie zlotu dla fanów Aanga, Korry i spółki?

Straiker07

oj tam. może uda się uprosić o pomoc albo organizację jakiegoś organizatora konwentów, na Stowarzyszenie Animatsuri albo co.

ocenił(a) serial na 7
Yume_chan

No, nie wiem. W każdym razie później jeszcze się zobaczy gdzie indziej. Jak tam będzie odpowiednia ilość osób, będzie duży ruch i odpowiednia ilość funduszy to wtedy będzie można myśleć o czymś takim. Tutaj na pewno nie zapadnie ostateczna decyzja w tej sprawie ;) Wszystko zależy od portalu który już nie długo zostanie udostępniony. Tam prawdopodobnie wszystko zostanie ustalone. Ale do tego jeszcze długa droga, więc nie ma co o tym na dzień dzisiejszy myśleć. Przyjdzie czas to wtedy będzie burza mózgów :)

Straiker07

no. koniec kłótni, jest spoko ^^

ocenił(a) serial na 7
Yume_chan

To nie jest przecież kłótnia. Tylko wymiana poglądów. Gdyby każdy się ze sobą zgadzał to rozmowy byłyby strasznie nudne, nieprawdaż? Musi być jakaś opozycja i nią jestem ja ;)

Straiker07

no ^^ i dobrze. ale chyba lepiej skończyć tę wymianę poglądów, bo przynajmniej mi Ellea da po łbie za zaśmiecanie forum >.<

ocenił(a) serial na 7
Yume_chan

E tam... Rozmowa jest na temat, więc nie jest to offtop ;) Za co miałaby Ci po głowie dać? Za udzielanie się w topicu? Bo jeśli tak to fajną masz kumpelę :P

ocenił(a) serial na 10
Luelle

ja mam 12 +vat

ocenił(a) serial na 10
Ellea

1 księga z dubbing polskim będzie we wrześniu tego roku czytałam na facebooku w portalu nica