Wyszedł dopiero pierwszy odcinek. Pierwszy. Z lekka dziwne jest dla mnie ocenianie serialu na jego tak wczesnym etapie, natomiast dzięki temu zarobił tutaj ocenę 8+, a na IMDB 9+. Nawet nie liczy się to, że ocena po dalszych odcinkach może oscylować między plusem, a minusem, bo chodzi o sam fakt. Ale jeszcze większą głupotą jest płakanie nad tym, iż na IMDB ocena danego tworu kinowego jest oceniania wyżej niż tutaj, na filmwebie. Jestem zdania, że te dwa fora nigdy nie będą ze sobą zgodne ocenowo, bo składa się na to masa czynników ludzkich, tak najprościej. Jakby tego było mało, to nikt nigdy nie bierze pod uwagę faktu, iż tam wysoka ocena wcale nie musi być podparta nieprzeciętną inteligencją oceniającego, a zwyczajnym rzucaniem dziesiątek na prawo i lewo. Co zresztą nawet tutaj ma miejsce. Ludzie, którzy na to narzekają przy każdym tytule powinni iść na IMDB i nie wracać, siedzieć pomiędzy inteligencją kinową i się cieszyć. Nie rozumiem tego, jest masa filmów, które nie są u nas doceniane, szczególnie horrory ale nad tym nie płaczę. Grunt, że mi spodobał. Bo o to chyba chodzi, prawda?