PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29213
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Nie podoba mi się to, jak kreują postać Alicji w tym serialu. Kobieta idealna, myśląca zawsze tylko o innych, wiecznie
spokojna, opanowana, przyjmująca wszystko na klatę bez mrugnięcia okiem. Uczciwa aż do bólu, ciężko pracująca, nie
wykorzystująca koneksji. Wybaczająca. Mdli mnie trochę!! Zdecydowanie wolę inne bohaterki, zrobioną z krwi i kości
charakterną Bujakiewicz i nieco wredną Więdłochę.

LeiaSkywalker

Więdłocha już nie jest wredna.
Przeszła przemianę wewnętrzną ;)

Vanessa100

Dla Torzewskiej jest:) także ta przemiana taka nie do końca. Przynajmniej wiadomo, że ma jakieś normalne cechy i słabości.

LeiaSkywalker

Alicja powinna nosić na głowie aureolę ;)

Vanessa100

też tak myślę. Jest do bólu idealna. Takich ludzi nie ma po prostu.

ocenił(a) serial na 6
LeiaSkywalker

Również drażni mnie postać Alicji - kobiety idealnej oraz "wiecznej męczennicy" która zawsze ma jakiś problem .... (wyskoki Maksa, żużlowiec itp...)
Aktorkę lubię i mam nadzieję, że wraz z odejściem napuszonego Maksa coś się w życiu Alicji ruszy

LeiaSkywalker

Alicja to wieczna męczennica.
Scenarzyści ciągle boleśnie ją doświadczają. Tyle już ja nadręczyli, a teraz jeszcze ma samotnie wychowywać cudze dziecko.

Powinni teraz nagrać, że Alicja odkrywa, iż jest w ciąży z nieżyjącym Maksem.

Vanessa100

ciii, nie podpowiadaj scenarzystom ; )

milena_9

W ciąży i to bliźniaczej :D

LeiaSkywalker

zgadzam się. jak lubię ten serial tak irytuje mnie Alicja.idealna , ambitna, niedostepna, nie popelniająca NIGDY żadnych BŁĘDÓW, wybaczająca zdradę, a poźniej wychowująca z oddaniem dziecko, które nie jest jej a jest owocem zdrady jej męża. no po prostu fantastycznie. Gdyby była bardziej z "krwi i kości", gdyby scenarzysci dopuścli jakieś wady lub może małe błędy ta postać byłaby ciekawsza. a tak jest przewidywalna i zaczyna być nudna.

horror86

Alicja nawet organy wewnętrzne ma idealne.
Pamiętacie, jak lekarze zachwycali się wyjętym z Alicji kawałkiem wątroby, który mieli wszczepić Leonowi.
Najpierw ten starszy profesor "Jaka piękna! A już wiele widziałem". Potem Orda "Piękna!".