PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29232
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Główna bohaterka

ocenił(a) serial na 3

Dlaczego chociaż raz w polskich serialach, główna bohaterka nie może być niedoskonała. Alicja- kobieta ideał, szczupła, nie je słodyczy bo to niezdrowe, biega rano, nie plotkuje ani się nie zwierza, super inteligentna i ładna. I oczywiście już musi mieć minimum 2 adoratorów -.-'

ocenił(a) serial na 6
perlis

dokladnie ;// ,,idealy'' sa w wiekszosci seriali, bo jaka ona ma wade?

ocenił(a) serial na 3
magnificent_2

Chyba taką jedynie, że ileś tam lat związku przekreśliła ot tak, bo zamiast pogadać z tym Krzysztofem to zwiała.

perlis

No właśnie.. a wszystko w imię kariery. Od tak rzuciła wszystko i faceta, z którym była tyle czasu i pojechała w siną dal. Nie realna idealistka, szkoda gadać...

ocenił(a) serial na 6
Marta18

:D :D :D
A co miała zrobić ? Być z frajerem, który ją zdradzał? Każda kobieta znająca swoją wartość i nie mająca zobowiązań typu dzieci powinna tak zrobić bez większego namysłu.

Kredka_na_baterie

Popieram Cię;) Dobrze, że go zostawiła. A o czym miała z nim gadać?? Miała do niego wrócić po tym jak ją okłamał i zmanipulował?? może właśnie tragedia niektórych związków polega na tym, że się za dużo wybacza a nie je kończy. Tak jak mówisz nie mieli dzieci, więc nad czym tu się zastanawiać?? A co jej idealności to przecież ma wady, choćby nie ufność wobec innych czy poświęcanie nadmierne pracy, nie potrafi odpuścić, bo che być idealna jak to mówił jej Jivan czy jak mu tam. No i zrobiła błąd przy operacji ostatnio. A i zapomniałabym ten "ideał" jakoś nie dba szczególnie o wygląd.

izka21gramowa

i to w tym wszystkim jest najdziwniejsze, nie dba o wygląd a tylko weszła do nowego szpitala w Toruniu i wszyscy zaczęli się za nią oglądać ;) , a faceta ,który ją zdradza powinna zostawić, tyle, że to co było widać w tym serialu wskazywało na to, że jakaś blondynka przystawiała się do jej kolesia, który wtedy się przebierał, a główna bohaterka weszła akurat wtedy do jego gabinetu.

Marta18

Akurat ten wątek z tą sceną był beznadziejny. Taki typowo telenowelowaty;P Co do dwóch adoratorów to akurat jest teraz trend patrząc na te wszystkie trójkąty:P Ja lubię Różdżkę, ale jak dla mnie jest przeciętna nie idealna;) To, że się wydaje idealna ja biorę za wygórowaną ambicję i chęć bycia najlepszą we wszystkim. Serial ma kilka niedociągnięć, ale dla mnie jest bardzo przyjemny, zawsze mi się buzia śmieje i humor poprawia jak go oglądnę;) Martwi mnie jedynie to, że nam zafundują ciążę głównej bohaterki jak to ktoś powiedział podobnie jak w Przepisie na życie;/ Oby nie...

użytkownik usunięty
izka21gramowa

A może nas zaskoczą i to Krzysztof będzie w ciąży z Alicją

Jak już to raczej Alicja będzie w ciąży z Krzysztofem :D

użytkownik usunięty
borysek_2

Albo Leon z Piotrem

ocenił(a) serial na 9
Marta18

Bez powodu go nie zostawiła...