Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Zacznę do mojej :) Kompletna mimoza i flaki z olejem. Aktorka dwóch min w tym serialu, jej
ulubione to patrzenie ślepo w dal z otwartą buzią i półuśmiech zazwyczaj pod nosem, albo do
otaczającej przestrzeni. Może to kwestia roli ale przyznaję że właśnie oglądam odcinek 13 i już
nie mogłem powstrzymać się żeby wyrazić swoją opinię. Jest to wg mnie najbardziej irytująca
postać w serialu.
Przyznam że "Na dobre i na złe" przy tym serialu - przynajmniej początki, to było coś, a to ?
Dotrwałem z do końca pierwszego sezonu, kolejnego nie obejrzę :) Głównie z powodu roli Pani
Różczki :(

ocenił(a) serial na 5
chance81

Natomiast ja jestem zaskoczona pozytywnie. Jej rola w "Czasie honoru", kiedy zastąpiła Maję Ostaszewską, całkowicie nie przypadła mi do gustu, a sceny z p. Magdaleną drażniły mnie najbardziej. Natomiast w "Lekarzach" patrzę na nią z przyjemnością. Z Pawłem Małaszyńskim tworzą całkiem sympatyczny duet. Chętnie zobaczą ich w II sezonie.
A tak trochę spekulując... Jeśli nie M. Różczka to kto? Kogo widziałbyś w tej roli?
Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 5
ama

Chętnie zobaczĘ ich... Miało być, oczywiście. Przydałaby się funkcja"edytuj;-)

ama

Przeciętnej urody i dlatego dobrze się wpasowała.

ocenił(a) serial na 6
chance81

W pełni podzielam Twoje zdanie. Jej reakcje to głównie lekkie nadąsanie i branie wszystkiego bez emocji. Drażni mnie. Pozostali dają radę.

chance81

Mam inne zdanie ;) lubię tą aktorkę i oglądam serial z przyjemnością. Ogólnie uważam że plusem tego serialu jest dobra muzyka i dobra obsada. Może oprócz Więdłochy- Beaty która jest totalnie drewniana i irytująca. Strasznie drażni mnie ta jej maniera w głosie, sceny jak płacze albo jest zła..totalne dno..dodam że widziałam tą "aktorkę" też w innych produkcjach i wszędzie gra tak samo. Poza tym czytałam że producenci zabiegają o inną jeszcze bardziej "utalentowaną aktorkę" tzn Koroniewską...masakra jeśli ją zatrudnią to nie obejrzę ani jednego odcinka więcej..

ocenił(a) serial na 4
paczi88

TVN zdementował plotki o tym, że Koroniewska miałaby się pojawić w Lekarzach. ;) W drugim sezonie do obsady dołączy Boczarska...

Effie23

i Piotr Cyrwus jako ratownik medyczny oraz Kasia Zielińska jako salowa

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

wydaje mi się, że jeszcze większa rolę będzie miała Marta Ścisłowicz jako dr Żelichowska. W tym sezonie pojawiła się chyba raz, a w jakimś materiale mówiła, że będzie tęsknić za lekarzami, za scenami w windzie, więc myślę, że powiększyli jej rolę ;-)

Vanessa100

Kasia Zielińska? o nie;/////// chociaż jest i tak bardziej do przyjęcia niż Koroniewska :) Rysiek z Klanu też całkiem ok :) aBoczarskiej nie widziałam jeszcze w żadnym serialu ale gra bardzo dobrze więc cieszę się że dołączy do obsady ;)

ocenił(a) serial na 7
paczi88

Vanessa100 robi sobie jaja,więc nie bierz na serio tego co pisze.

ocenił(a) serial na 3
Effie23

Magda Boczarska to doskonała aktorka teatralna. Na pewno będzie świetnie sobie radzić w "Lekarzach". Obstawiam czarnego bohatera.

chatiflatt

Podejrzewam, że zakręci się koło Maksa

ocenił(a) serial na 5
chance81

Każda scena z tą aktorką musi kończyć się "sznekiem". Różczka zamyślona,Różczka zakochana,Różczka obrażona itd. Kolejna Magda M., flaki z olejem i pełna przewidywalność... Jedyna fajna postać grana jest przez Wojtka Zielińskiego.

ocenił(a) serial na 10
marco8

Wiesz my kobiety uwielbiamy takie "flaki z olejem". Zdaje sobie sprawe ze za grosz nie jestes romantyczny, a serial Lekarze oderwac sie od codziennosci, pomarzyc i zapomniec. Różczka kobieta sukcesu jest naprawde rewelacyjna i popieram wszystkie pozytywne opinie :)!

ocenił(a) serial na 5
manibuzioool

ależ ja właśnie jestem romantyczny tylko nie tak stereotypowo jak główna bohaterka tego serialu...

ocenił(a) serial na 10
chance81

W pełni się z tobą zgadzam. To najbardziej irytująca postać!!! I nie podoba mi się jak traktuje Maksa. Niby chce być z nim a zaraz nie.Strasznie niezdecydowana.

ocenił(a) serial na 10
Minika_91

Własnie o to tu chodzi. Ala to kobieta z zasadami! Daje przyklad, ze napierw trzeba dac komus kopa zeby ten drugi mogl docenic to co moze zyskac ;) Wasze opinie są tak infantylne, ze az żenujące ;]

ocenił(a) serial na 8
chance81

Serial bardzo lubię, ale Różczka to pomyłka. Jest strasznie sztuczna i wydaje się że gra na silę. Powinni zmienić obsadę doktor Alicji Szymańskiej.

artsusmm

Mnie też drażni Różczka, ale już się przyzwyczaiłam. Natomiast gdybym miała wybrać inną aktorkę do roli Alicji, to wybrałabym chyba Annę Przybylską. Może i nie jest najlepszą aktorką, ale jest zdecydowanie ładniejsza i przez to milej by się oglądało serial. I chyba bardziej by pasowała do Małaszyńskiego.
Pozdrawiam
xoxo

ocenił(a) serial na 10
MaMich

Różczka jest zajebista czy Ci sie to MaMich podoba czy nie :D jest najlepsza i lepiej nie mogli dobrac aktorki. Wypchajcie sie, bo sie nie znacie ;]

manibuzioool

"Różczka jest zajebista czy Ci sie to MaMich podoba czy nie" Hmmm... to ja mogę powiedzieć "Różczka jest zjebną aktorką czy ci się to podoba czy nie manibuzioool". Nie mam nic do niej, ale nie należy do najlepszych aktorek. I to widać w "Lekarzach". Ogólnie uważam, że serial jest mierny, ale jakoś tak się wciągnęłam ;/
Pozdro xoxox

ocenił(a) serial na 10
artsusmm

artsusmm dla nas kobiet różczka jest doskonalym przykladem twardego charakteru i niezaleznosci. Jak dla mnie wlasciwa postac na wlasciwym miejscu, to tyle ;)

chance81

a mnie Różczka się podoba, nic do niej nie mam, wiadomo że na 10 osób będzie 11 opinii o każdej aktorce, jednym się podoba innym nie a ja Różczkę uwielbiam :)

chance81

Mi ona bardzo przypadła do gustu i nie wyobrażam sobie nikogo innego na jej miejsce...

ocenił(a) serial na 10
kslawinski

zgadzam sie!

kslawinski

Ja również się zgadzam mi się bardzo podoba :)

ocenił(a) serial na 8
kslawinski

Dokladnie, mi tam się podoba jej gra, wcale nie narzekam.

chance81

Mi w miarę się podoba, choć przyznam,ze w każdym filmie tak samo gra... Jest odrobinę irytująca, ale można się przyzwyczaić :)

chance81

Od początku raziło mnie, że na Alicję lecieli prawie wszyscy faceci z serialu. Jest ładna, ale jakoś wybitnie, ogłupiająco piękna, brakuje jej charyzmy, seksapilu, osobowości, tego "czegoś". Alicja bez skazy, zawsze chętna pomóc, wybaczyć, takie ciepłe kluchy. Przypomina Magdę M. Między nią a Maksem iskrzy jak między rozmokłymi kłodami.

Saray

Bardzo dobrze zagrana rola.