PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29215
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze
użytkownik usunięty
miluniania

Też tak mam :D

ocenił(a) serial na 9
miluniania

Dla mnie Max jest boski. Paweł stworzył dwa świetne duety z Jivanem, a drugi z Alicją. Świetne wejścia. Śmiejemy się z cała rodziną. Ale najgorszej postaci nie mam. Chyba wszystkich lubię, no może z wyjątkiem Beaty, bo miesza. Krzysztof, trochę niesympatyczny, ale Piotr Polk jest wiarygodny w tej postaci i za to go cenię. Jedyną osobą, która mnie denerwowała, to starsza pani w żałobie po mężu, chora na serce. Nie przypadł mi do gustu jej sposób mówienia.

kaja78ful

Absolutnie się zgadzam najlepsze postaci.Paweł fantastycznie gra swoją postać jak zawsze.

użytkownik usunięty
miluniania

najlepsza: Orda (ciekawa, oryginalana postać)
najgorsza: Ela (drażni mnie stara, pseudonowoczesna pinda)

ocenił(a) serial na 6

Najlepsza postać: Piotr Wanat
Najgorsza: Leon ( wkurza mnie)

ania20s

Najlepsza:Leon,Orda(dosyć tajemnicza postać po ostatnim odcinku),Maks w sumie dużo ich jest
Najgorsza: jeszcze nie wiem... : ) ale myślę,ze będzie to Beata,którą gra Agnieszka Więdłocha.

użytkownik usunięty
miluniania

Ja mam po trzy osoby:

Najlepsze postacie: Piotr Wanat, Adam Gajewski (Jivan) i Sylwia Matysik. ;)
Najgorsze postacie: Krzysztof Florczyk, Daniel Orda i Leon Jasiński. ;)

miluniania

Najlepsza: Daniel Orda (bardzo dobrze wykreowana postać, niejednoznaczna, dość wyrazista, nie wzbudza natychmiastowej sympatii, tak jak irytująco kryształowy Maks)
Najgorsza: póki co nie mam

kaska_111

Maks kryształowy irytujący? chyba cecha postaci Wanata zbyt idealna aż razi

miluniania

najlepsza: Orda
najgorsza: Elka

ocenił(a) serial na 7
KK7

Najlepsza: Maks, Piotr
Najgorsza: Beata

ocenił(a) serial na 6
miluniania

Najlepsza: Piotr, Orda, Leon
Najgorsza: Alicja, Maks, Beata

ocenił(a) serial na 5
miluniania

Najlepsza:
-Alicja - może i jest zbyt idealna, ale chciałabym w razie czego być leczona przez takiego lekarza xD
- Piotr - jak dla mnie jest o wiele bardziej złożony niż papierowy Maks
Najgorsza:
-Maks - na początku był całkiem sympatyczny, kiedy jednak przybyła Beata, stracił charakter, minus za scenę w stołówce w odc. 8; trzeba było odejść od Beaty, a nie pozwalać na przytulanki i potem rozpaczać
-Beata - chyba nie trzeba wyjaśniać ;)

nati02andi

Zbyt pochopna ocena!

ocenił(a) serial na 5
kgrazyna

A w jakim sensie? ;)

nati02andi

Ciekawa jestem opinij po dzisiejszym odcinku:)

ocenił(a) serial na 5
kgrazyna

No dobra, obejrzałam;) Co do Beaty, to nadal jej nie lubię, nie tylko jej życie przewróciło się do góry nogami, mogłaby pomyśleć, jak czuje się też Alicja... Pod koniec odcinka było widać, że z ich dwójki chyba tylko Szymańska zna inne słowo niż "JA".
Co do Maksa... Hm... Przyznam, że Alicja niezbyt liczyła się z jego uczuciem, ale w ciągu tak krótkiego odcinka czasu tyle się u niej zmieniło, zyskała ojca, siostrę... Szkoda, że Keller nie potrafi (a może nie chce spróbować?) tego zrozumieć. Podobała mi się jego początkowa rozmowa z Jivanem i to, jak ten pierwszy sugerował Maksowi, nie wszystko może się kręcić wokół niego. No i chwila, gdy Ala mówi w szatni Maksowi o swoich problemach... Naciskał ją, by powiedziała, o co chodzi, więc to zrobiła - w nagrodę Maks, zamiast służyć jej wsparciem, skwitował wszystko śmiechem:/ istotnie, bardzo dorosłe zachowanie. Może Sylwia miała rację mówiąc, że zrobił tak z szoku, ale nie, ja czegoś takiego nie kupuję. Zawiodłam się na Kellerze w tym odcinku. Najpierw naciska, potem nie potrafi przyjąć prawdy do wiadomości, zaś na końcu i tak mimo zapewnień jakoś nie potrafi udzielić wsparcia swojej wybrance...
Takie jest moje zdanie;)

ocenił(a) serial na 8
miluniania

Najlepsza: Piotr, wg mnie bardzo ciekawy charakter
Najgorsza: Zgadzam się, że Beata - nie spotkałam w prawdziwym życiu tak niehonorowej osoby jak ona

miluniania

najlepsza: Leon
najgorsza: Beata

miluniania

najlepsza: Leon, Orda, Sylwia
najgorsza: Alicja, Maks

miluniania

A ja myślę ze Pan Piotr Polk (Krzysztof Florczyk) w drugim sezonie sprawdza się w swojej roli idealnie.
Bardzo wiarygodna jego reakcja w 4 odcinku sez.2, kiedy Orda ma wstrząs tuż przed planowaną operacją dłoni pacjentki chorej na posocznice. Tak zachowują się prawdziwi lekarze.
;)