PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29215
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Odcinek 9

ocenił(a) serial na 4

odc 9 Beata nie przestaje knuć intryg. Nakłania Maksa, by do niej wrócił. Zamierza też
zaprzyjaźnić się z Alicją. Elżbieta kupuje chirurgom worek bokserski. Piotr jest w złym
nastroju po konflikcie z Maksem. Na domiar złego Alicja nie chce się z nim umówić na
randkę. Lekarzom udaje się uratować kobietę chorą na porfirię. Janek zaprzyjaźnia się z
pacjentką, Olą. Leon wyjawia Elżbiecie w tajemnicy, że choruje na nowotwór. Maks i Alicja
spędzają wspólnie noc na dyżurze transplantologicznym. Bosak odkrywa tajemnicę ojca
Alicji.

Zastanawia mnie co to za tajemnica...

użytkownik usunięty
Effie23

Taka, że ojcem Alicji jest dr House.
A matką jest dr Quinn. I dlatego Alicja jest taka genialna :D:d

Effie23

cos mi się wydaje że może jej ojcem bedzie Leon?? xD Bo wkoncu miał tyle kobietek na studiach, a Ela coś już tutaj podpytuje hmm

ocenił(a) serial na 7
Kamila9191

Też tak myślę, swoją drogą ale by były jaja jakby się okazało że jednak Leon jest ojcem Alicji a Beata jej siostrą...

jarek1990

A moze ojcem Alicji bedzie Krzysztof?? hee

ocenił(a) serial na 4
jarek1990

Po obejrzeniu 8 odcinka można wywnioskować, że ojcem Alicji jest Leon. Siostry walczące o jednego mężczyznę - interesujące. :D

Kamila9191

To samo sobie pomyślałam.

Effie23

Dobry odcinek :) Chciałabym żeby Alicja była z Wanatem.

ocenił(a) serial na 7
krikri

Popieram, odcinek super i jakoś tak jest chemia między Alicją a Piotrem... I na 100% Leoś to ojciec Alicji.

użytkownik usunięty
sesze

Tak, ja też popieram. Alicja i Piotr razem to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo ,,Jivan" ma już rodzinę, Sylwią będzie z Danielem, a Beata z Maksem. ;D

ocenił(a) serial na 10
krikri

a ja bym chciałą żeby albo była z ordą albo z wanatem albo wróciłą do krzysztofa nie lubie kellera

ocenił(a) serial na 5
zgnilizna13

a ja bym chciał by Alicja była z Beata a Wanat z Leonem i wtedy wszyscy byli by szczęśliwi :)))

ocenił(a) serial na 4
scarface_8

A o to 10 odcinek :D
Podczas wypadu na ryby Leon wyznaje córce, że jest chory na raka. Maks nie potrafi wyznać Alicji, co do niej czuje. Jivan i Wanat wytykają mu tchórzostwo. Alicja odkrywa, że Sylwia i Orda mają romans. Chirurdzy operują młodą kobietę z guzem insulinowym. Elżbieta pokazuje radnemu Lisowi film, który dowodzi, że nie tylko Janek jest odpowiedzialny za chuligański wybryk w szkole. Polityk oferuje jej łapówkę. Leon trafia do szpitala w ciężkim stanie. Elżbieta wyznaje zaskoczonej Szymańskiej, że Leon jest jej prawdziwym ojcem.

ocenił(a) serial na 7
krikri

A ostatnio dla mnie najfajniejsza postacią jest Orda, na początku był tak bardzo antypatyczny, a teraz widać jak fajnie ta postać się rozkręca i ile w niej komizmu. Chciała bym oglądać więcej scen z nim.

ocenił(a) serial na 10
gosia26104

noo Orda jest super ale on Sylwią ?!

zgnilizna13

Ja to czułam od paru odcinków! :)

ocenił(a) serial na 7
zgnilizna13

O nie, tylko nie Sylwia :) jej postać mi się specjalnie nie podoba, cały czas daje jakieś dobre rady Alicji...

gosia26104

Znów się zgadzam. Niezbyt lubię Sylwię, wolałabym, żeby Orda był z Alicją. Chociaż Alicja i Orda to może być ciekawa i fajna para (jeśli będą razem, oczywiście)

ocenił(a) serial na 7
gosia26104

Nie no Alicja to raczej będzie z Maksem..

gosia26104

Dokładnie. Nie będę się rozpisywać, bo już pisałam o tym niejednokrotnie, ale zgadzam się w stu procentach. Tylko zrobili trochę za szybki przeskok od Ordy sztywniaka do Ordy w komicznym wydaniu. Ale i tak na plus :)

ocenił(a) serial na 10
kaska_111

racja trochę to było dziwne jak na początku był taki oschły a w 10 odcinku latał w różowym szlafroku

użytkownik usunięty
Effie23

Elżbieta odkryje że Leon jest Ojcem Alicji poniewaz kiedyś chodził z jej matką i ją zostawił po 1 miesiacu ciąży,a Leon nic o tym nie wiedział... :)