opis odcinka 6 brzmi :
Podczas zawodów na torze żużlowym w Toruniu dochodzi do wypadku. Do szpitala trafia dwóch
czołowych zawodników popularnej drużyny. Daniela ponosi ambicja. Lekarz zamierza
przenieść się do Warszawy, aby tam robić karierę. Sylwia nie chce mu towarzyszyć. Coraz
bardziej doskwiera jej zachowanie partnera oraz wianuszek wielbicielek, który go otacza. Łącki
nadal umawia się z Elżbietą, co bardzo nie podoba się Jankowi. Wychodzi na jaw, co poróżniło
Elżbietę z Krzysztofem. Czy sprawa sprzed lat wpłynie na przyjaźń Leona i Florczyka? Beata
postanawia przenieść się do Krakowa, aby związać się z Jackiem. Czy dziewczyna porzuci
Toruń dla nowej miłości? Czy Sylwia pozwoli wyjechać Danielowi i zrezygnuje z ich przyszłości?
Czy Alicja złamie swoje zasady i przyjmie zaproszenie na randkę od swojego pacjenta?
a szkoda bo ja ją polubiłam,mimo ze na początku mnie wkurzała :) Co myślicie, bo ja mam
własnie takie wrażenie..
Zacznijmy od tego, że Beata nie jest główną postacią tego serialu. Nie wydaję mi się, żeby ta aktorka odchodziła z Lekarzy. Ten cały Jacek święty pewnie nie jest i ją wystaw zanim ona ostatecznie ostanowi wyjechać. W jakimś filmiku Więdłocha mówiła, że jej postać zaprzyjaźni się bardzo z jakąś kobietą ( po innych źródłach stwierdziłam, że to będzie Sylwia). Teraz jak nie ma Maksa na pewno rozbudują rolę Beaty. Nie ma co się martwić :-)