NIE!
trzynacha to lacha zajeb***a a różczka to co najwyżej babka do pogadania po co najmniej 4 piwach:)
Chyba 13tka tylko po piwach... albo raczej półlitrówkach. Trza oczu nie mieć... :P
A tak w ogóle nieco zerżnęli z House'a, np. postać Stenki (Cuddy), hall szpitalny i parę innych rzeczy.
Bo to ma być troche wzorowane na Housie i Chirurgach ;) Tj Prawo Agaty na Ally Mcbeal.
Prawo Agaty na Ally Mcbeal? to coś trochę bardzo im nie wyszło, lol
Szkoda że polaczki nie umieją sami czegoś wymyśleć tylko muszą się 'inspirować' zagranicznymi produkcjami.
Czekam na polską wersję Lostów gdzie akcja będzie się dziać na wyspie Wolin.
Prawo Agaty miało być też drugą wersją Magdy M. ;)
A co do tych Lostów to jak dla mnie na 90% nie powstanie taki serial w Polsce.
No pewnie tak, ale ja nawet lubię TVN. Myślę, że jednak nie będzie tych polskich ,,Lostów". ;] A jeśli już nawet kiedyś w dalekiej przyszłości to na pewno nie na TVN-ie. ;p
@Daroo_3 a Ty nie jesteś aby polaczkiem?? jaką narodowość wpisujesz w kwestionariuszu paszportowym?
Współczuje braku wiedzy z zakresu różnych wyrażeń internetowych. Rozumiem że słowa 'lemingi, słowiki' też są Ci obce?
Współczuj sobie:
-za ograniczone horyzonty,
-nienawiść do otoczenia,
-ogólną tępotę intelektualną
długo by wiliczać
wow, zobacz jak mnie dobrze znasz po dwóch postach! brakuje tylko wpisu o słabej reputacji mojej matki.
Mają dosyć podobny typ urody ;) Choć widać tą różnice wieku jednak między nimi.
Też :D
Bujakiewicz w jakimś wywiadzie mówiła: 'myślałam, że awansuję i zagram lekarkę'.
No jak nie awansowała?? Przecież tu jest oddziałową
A mi trochę przypomina też Piotra Korzeckiego z Magdy M. i może odrobinę aktora Pawła Małaszyńskiego
O tym samym pomyślałam jak ją zobaczyłam! Tak sobie jeszcze pomyślałam, nie wiem.. może to głupie, ale Alicja przypomina Wandę z Czasu honoru! Tylko ta z Lekarzy ma chyba dłuższe włosy:D
I rozjaśnione.
A jak pierwszy raz zobaczyłam Elżbietę to stwierdziłam, że jest podobna do słynnej Judyty.
Jednak teraz myślę, że nie jest podobna do Grażyny Wolszczak :P
Na tych zdjęciach Różczka wygląda jak Olivia Wilde:
http://www.filmweb.pl/person/Magdalena+R%C3%B3%C5%BCczka-114953/photos#picture-2 2
http://www.filmweb.pl/person/Magdalena+R%C3%B3%C5%BCczka-114953/photos#picture-5 7