Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Kopia Grey'sów!!! Od dziesięciu prawie lat jestem fanką Greys anatomy i to co tvn odwalił ,
sprawia że szlag mnie chce trafić. ZŁODZIEJE POMYSŁU ! Najgorsze jest to, że zerżnęli
praktycznie wszystko . WSTYD!

ocenił(a) serial na 4
Magdalena_42

Też jestem fanką Grey'sów, ale jakoś tylu podobieństw nie widzę. Może kilka kwestii jest identycznych, ale bez przesady...

ocenił(a) serial na 1
Effie23

http://www.filmweb.pl/serial/Lekarze-2012-635863/discussion/Kopia+%22Grey%27s+An atomy%22.,2193641 Tutaj masz inną dyskusję z opinią, z którą się w pełni zgadzam.

ocenił(a) serial na 4
Magdalena_42

Tylko, czy to od razu plagiat?

ocenił(a) serial na 1
Effie23

Nawet "Lekarze" z czerwoną krechą pod spodem jak u Greysów... Nie oglądam innych seriali, tylko GA więc ta miernota, chłam , kpina, kopia mierzi mnie samym istnieniem. Już gdy usłyszałam, że będą robić POLSKI ODPOWIEDNIK GA chciało mnie trafić. Ale ok jeśli komuś się to podoba. Jeśli się podoba proponuję GA , nieporównywalnie wybitniejszy,prawdziwszy.

Gdyby chociaż zrobili serial z prawdziwymi polskimi realiami, chętnie obejrzałabym serial gdzie lekarze walczą,żyją, nienawidzą i kochają w prawdziwych szpitalach.

Może zbyt emocjonalnie do tego podchodzę (chyba nawet ciut więcej niż trzeba),ale mam z tym serialem kilka osobistych historii.

ocenił(a) serial na 8
Magdalena_42

Ale cholera - to jest TVNOWSKI SERIAL, a nie kultowe Grey's Anatomy! Ja się osobiście nie przyczepiam, bo Lekarzy lubię, Grey's Anatomy też, ale oglądam MNÓSTWO amerykańskich/brytyjskich seriali i CAŁY CZAS mnóstw wątków producenci zżynają od innych, dlatego nie powinno się tak burzyć, bo Lekarze zostali zrobieni na wzór Chirurgów. Jak Ci sie nei podoba, nie oglądaj i problem z głowy.

priaa

że niby grays anatomy to dobry serial