Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Pierwszy sezon nie powalił mnie na kolana. Spodziewałam się czegoś lepszego.
Jestem totalnie rozczarowana zakończeniem pierwszego sezonu.
Powinien on chyba zachęcić do oglądania kolejnego, a ostatni odcinek pierwszego sezonu wręcz
zniechęcił mnie do oglądania kolejnego.
Ani nie zapowiedział niczego ciekawego ani nie z szokował.

Balbina1005

Ja dopiero 10 minut temu zrozumiałam, że 1 sezon ma tylko 13 odcinków... polubiłam ten serial, jednak coraz bardziej drażni mnie trójkącik Alicja-Maks-Beata, normalnie zrobiła się z tego meksykańska telenowela o cudem odnalezionej siostrze, która zniszczyła świetlaną przyszłość głównych bohaterów... co do 13 odcinka- czuję lekki niedosyt, przede wszystkim ze względu na Leona. Liczyłam, że w 1 sezonie zdążą gościa zoperować przynajmniej, mogli skończyć na jakichś komplikacjach przy operacji, albo w ogóle zakończyć wątek Leona w szpitalu. Teraz mam wrażenie, że kolejny sezon będzie wyglądał tak, że Leon nadal będzie sobie leżał w łóżku, Alicja będzie go przekonywać, że oddanie wątroby to nie koniec świata, a wszystko będzie się ciągnęło na wzór wspomnianej telenoweli do momentu, aż siostry padną sobie w ramiona, Beata zrozumie, że nie kocha Maksa tylko, dajmy na to, Wanata, machną 2 śluby i zrobione :/

ocenił(a) serial na 8
Balbina1005

też byłam rozczarowana zakończeniem:/ liczyłam,że już zrobią operację Leona i dojdzie do komplikacji i nie będzie wiadomo czy przeżyli czy nie,a tu? nic