Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze
Sake

O tym samym pomyślałam! :) To by mogło być bardzo ciekawe! W końcu nie od dziś wiadomo, że od niechęci do miłości jest niedaleko... Mam nadzieję, że scenarzyści nie poszli po najkrótszej linii oporu i nie będą nam ciągle serwowali schematu: "Maks biega za Alicją, a ona go olewa". To takie jednowymiarowe i potwornie nudne, tu przynajmniej byłaby jakaś chemia. Poza tym wydaje mi się, że Orda wcale nie jest taki zły.

kaska_111

Obawiam się, że niestety tak będzie. Schemat zawsze ten sam. Biedna kobietka i przystojny amant a potem happy end. A gdyby tak właśnie zamieszać? Chociaż raz ominąć schemat...

Sake

Ale wtedy pewnie spadłaby im oglaalność bo jak tak można. Przecież ona musi być z Małysiem. Cała Polsza im kibicuje.

Sake

Dokładnie. To jest tak boleśnie przewidywalne. Poza tym to, że Maks tak mocno zauroczył się Alicją od pierwszego wejrzenia jest mało prawdopodobne, skoro nawet jej nie znał. Poza tym wydaje mi się to zrobione na siłę. Między nimi nie ma żadnej chemii. Związek Alicji i Ordy byłby ciekawy, scenarzyści mogliby go ciekawie poprowadzić.

kaska_111

Ona będzie z Piotrem... Mówię wam ;)

kaska_111

Pewnie nie oglądałyście 5 odcinka Już zaliczył pocałunek jeden drugi od Alicji i pojawiła się nawa dziewczyna Maksa

ocenił(a) serial na 8
Sake

A ja bym wolała żeby ona była z tym Wanatem, on jest taki powściągliwy, ale widać, że zainteresowany Alicją. Niestety Orda dał się już trochę poznać z takiej niefajnej strony donosiciela i chama, i jakoś mi nie pasuje, poza tym on jest jakiś taki dziecinny trochę w tych swoich zachowaniach, taki nie wiem - uczniowski:)

ocenił(a) serial na 7
seal0201

Orda chyba bedzie z Bujakiewicz(zapomnialam jej imienia serialowego).
Alicja na pewno bedzie z Maksem ale bedzie tez miala scenki milosne z Wanatem.slyszalam w wywiadzie ale to bedzie w 2 serii.

seal0201

Bardzo lubię postać dr. Wanata, jest sympatyczny, uczciwy, wzbudza zaufanie i przyznaję, że bardzo pasował by do Alicji. Orda jest póki co nie wzbudza sympatii, ale wydaje mi się być bardziej złożoną postacią. Zachowuje się dziecinnie, ale tak jak napisałam w innym temacie- jest wściekle ambitny, zmotywowany i wydaje się raczej zagubiony niż zły. Nie ma przyjaciół, nie jest zbyt lubiany (na własne życzenie przyznaję). Mam nadzieję, że wkrótce poznamy go od innej, lepszej, wrażliwszej strony :)

kaska_111

Wanat jest cicha woda żonaty dzieciaty za bardzo miły aż razi.

ocenił(a) serial na 8
kgrazyna

@kgrazyna: a to już coś o tym było, że on ma żonę i dzieci, czy to takie Twoje przypuszczenia (w sensie, że zbyt miły i dlatego?), bo nie wiem może mi coś umknęło;)

seal0201

Tak na początku były opisy szczegółowa charakterystyka postaci, Tam właśnie pisali że mąż ,przykładny ojciec, głowa rodziny itp:

ocenił(a) serial na 8
kgrazyna

ehh no to mi to gdzieś przepadło;/ nawet weszłam na tvnowską stronę serialu i nic tam nie ma o jego rodzinie, nic może jeszcze coś pokażą

kgrazyna

Z tego co pamiętam to Jivan ma żonę i dzieci. Chyba, że mi coś umknęło :)

kaska_111

Pomyśl Wanat;, facet który ma rodzinę wykonuje taki zawód Ginekolog i ślini się na widok pierwszej kobiety przeciętnie urodziwej młodej lekarki . Facet, który ogląda ! ich tysiące to jest uczciwy/ / ? raczej pies na baby. Pod maską delikatności nadmiernej uprzejmości druga skóra .Wolę Maksa bo jest uczciwy i szlachetny cały czas pomaga jej i broni. Ma prawo zgrywać się na małego podrywacza jest kawalerem do wzięcia i jest jej rówieśnikiem :)

kgrazyna

Ale on nie ma żony i dzieci. Przynajmniej jeszcze nie było o tym mowy w serialu.

ocenił(a) serial na 8
Sake

SPOILER
Orda będzie z Sylwią (Bujakiewicz). Może nie "na poważnie", ale będą mieli romans. Choć niewykluczone, że hukaczka będzie jednorazowa :)

ocenił(a) serial na 8
andrejewna

a mi sie wydaje ze oni Będą Będą ze sobą ;) fajnie by bylo bo na 1 rzut oka totalnie nie pasują ale moze wlasnie ona go rozrusza a on ja uspokoi ;p w kazdym razie dzialo by sie :D

Sake

Gdybym była na miejscu Alicji z zamkniętymi oczami wybrałabym Wanata. Dojrzały, inteligentny, ciepły i przystojny.. :) Maks zachowuje się dziecinnie, to jeszcze taki kogucik w dresach z błyszczącymi oczkami. Ale, że nazwany jest niestety przez Polki jednym z najprzystojniejszych aktorów (wtf?!), to cóz.. wiadomo jak to się potoczy. :| I to jest według mnie minus serialu.

krikri

A i koleżance chyba się nazwiska pomyliły- żonaty i dzieciaty to jest Jivan.

ocenił(a) serial na 5
krikri

koleżanka miała racje niedługo się okaże ze Wanat tez jest żonaty(chyba dzieciaty również) tylko z jakiegoś powodu ukrywał to przed innymi